New In // Denim Shirt

Me Featured on The Fashion Edition

fashion edition_style by josephine

//FEATURED// Pigerne fra The Fashion Edition har været så vildt søde at grave lidt ned i mine outfit billeder og lave fine indlæg om hvordan I kan få min stil. Jeg er ret beæret over de faldt over lige min stil. Synes I skal tjekke det ud lige her og eventuelt tjekke The Fashion Edition’s facebook side, hvor der ligger virkelig mange spændende og inspirerende ting. God lørdag!

TRANSLATION: The sweet girls from The Fashion Edition have digged in to my old outfit pictures and done some nice posts on how you can copy my style. I am a bit overwhelmed that they chose me, to be honest. I think you should have a look at the website right here.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Denim Shirt