New In // Michael Kors Trio Bag

28102013 // Wearing Moxy Copenhagen & Zara

moxy copenhagen2 moxy copenhagen1 moxy copenhagen moxy copenhagen3 moxy copenhagen5 moxy copenhagen4
// Trousers – Moxy Copenhagen / Knit – Moxy Copenhagen / Leatherjacket – Zara (similar here) / Scarf – Moxy Copenhagen / Wellies – Moxy Copenhagen / Hat – Made by Mum //

//FASHION// Bukserne med det fine print er geniale, for de kan styles casual som her med gummistøvler og hue, eller med heels hvis man skal en tur i byen. Den kombi skal I nok få at se snarest. Strikken og halstørklædet er ultra varmt og så anbefalelsesværdigt; begge dele gjorde mig godt da jeg lagde mig syg i tirsdags. Min dag er bare fløjet afsted, med alt og intet, kender I det?  Vi går ud og spiser indisk i aften, det har jeg savnet!

TRANSLATION:  The trousers are brilliant either for casual as here, or dressed up in heels for a night out. The knit and scarf are so warm and comfy, and saved me through my illness on tuesday. My day has been flying by, not doing much at all. Will be going out for a curry later on, looking forward to that!

8 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud 😉
  Hvor lang tid tager det egentlig hvis du skulle en tur indtil London?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak Karina 🙂 Det tager 1.25 min i tog fra Bristol 🙂 har overvejet om jeg skulle smutte derind d. 14 når Isabel Marant kollektionen udkommer, men tror ikke jeg gør det. Men det er rart at have mulighed for så let lige at tage en dag i London 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun god din mor. Har længe villet have sådan en hue, både til Clara og jeg. Hvor er du bare fin og efterårs-agtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja er hun ikke? 🙂 Hun strikkkede også til hele familien, inklusiv mine niecer og nevø og det var eftersigende ret let, hun gjorde det hvertfald meget hurtigt, og den er dejlig varm 🙂 Og tak, sådan rigtig afslappet efterårsagtigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh super fine billeder – Og outfit. Total landligt at se på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød, tusind tak 🙂 det var nemlig sådan en rigtig landlig dag, regn og gråvejr og så passede det bare perfekt! Bor ud til de grønne marker, så det passede også fint at tage billede med dem som baggrund 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine billeder søde – er vild med farverne sammen og flot baggrund 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød Julie, var egentlig slet ikke så vild med dem, fordi de er så grå og meget overeksponerede (skide svært at tage billeder i gråt vejr,ikk?). Men dejlig du kan lide dem. Omgivelserne er så fine herovre, rigtig sydengelsk landidyl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Michael Kors Trio Bag