Cosy Home

23102013 // Wearing Zara, Black Lily, Mulberry & Isabel Marant

black lily_mulberry_isabel marant_zara4 black lily_mulberry_isabel marant_zara black lily_mulberry_isabel marant_zara3 black lily_mulberry_isabel marant_zara1 black lily_mulberry_isabel marant_zara2
// Leather Jacket – Zara (similar here) / Shirt – Tally Weijl  / Skirt – Black Lily / Bag – Mulberry (similar here) / Shoes – Isabel Marant //

//FASHION// Jeg skal eller slige love for jeg er blevet sengeliggende, ikke godt! Og postbudet er forsinket til i morgen, slet ikke godt. Så smid gerne lige et link til jeres blogs, trænger til nyt læsning. Outfittet er fra i sidste uge i Bath. Alt er så smukt herovre, især de gamle bygninger, hvilket jeg i den grad synes pryder outfitbillederne. Vi skulle have taget billeder idag af en ny, fin kjole, men jeg var for dårlig, så det gik i vasken. Øv, der var ellers godt vejr.

TRANSLATION: What a day, am lying sick in bed now and the mailman is late, so won’t get my stuff until tomorrow. Please leave a link to your blog, I desperately need new blogs to read.The outfit is from last week, taken in Bath. Everything is so beautiful over here, in particular the buildings which look very good on outfit pics I think. We were gonna take pics today of a new dress. but felt to ill, unfortunately.

28 kommentarer

 • Hvor ser du cool ud 😉 Jeg er vild med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Piiiift, du er totalt flot i råt og elegant outfit. Syns du burde ligge det på stylegallery.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød Tina, jeg skal nok lige smide nogle outfits på stylegallery 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smukke billeder, hvor ser det godt ud. 🙂

  Og rigtig god bedring. Det er aldrig sjovt at være sengeliggende. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød, tusind tak. der er også bare så smukt i Bath. Og mange tak, det er bestemt ikke sjovt 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flotte billeder! Du ser meget business ud, men på en moderne måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tak søde N! Min svigermor sagde da hun så mig, at sådan skulle jeg gå klædt til en hvilken som helst jobsamtale og så var hun sikker på jeg ville få det – så du har nok ret i at der er lidt business over det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot flot outfit 🙂 God bedring. Du er da velkommen til at kigge forbi min blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak søde L! Det vil jeg lige gøre, selvom jeg nu kigger forbi ret ofte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den nederdel er mega lækker! 🙂
  God bedring!

  PS. Kig gerne forbi min blog, hvis du får lyst – millathams.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja er den ikke? Den er virkelig også blevet en af mine favoritter! Og tusind tak Camilla, jeg vil straks kigge forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv, rigtig god bedring smukke! Jeg håber, du snart bliver frisk. Jeg elsker dine outfits The English Way, og glæder mig til en dag at komme på besøg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh tusind tak aller sødeste! Du skal være så hjertens velkommen, bliver hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjek da min blog ud! Og god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den kender jeg da, men takker for link og tak, håber jeg er frisk i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækre billeder og god bedring søde, håber du hurtigt kommer ovenpå igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak søde J! Der er bare så fint i Bath hvor billederne er fra. Og tak, håber jeg også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fin og klassisk!
  Jeg er lidt vild med skjorten (-:

  // Mathilde Broedsgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak, Mathilde 🙂 Den er virkelig også sej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow nogle flotte billeder! Du ser über-chic ud.
  God bedring, håber snart du er på toppen igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde Line <3 Jeg er en del bedre her ti morgen, tak – så det går da den rigtige vej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber du er blevet rask igen, der er ikke noget værre end at ligge syg når man har mange andre ting man gerne vil lave. Hvis du stadig keder dig (men jeg tvivler, hvis du har Gossip Girl box settet 😉 )så kan du tjekke min blog ud. Har lige startet den, og den er i en lidt anden kategori end din. Men så har du i hvert fald lidt læsning hvis du virkelig, virkelig, VIRKELIG keder dig 🙂
  God bedring! Og fantastisk blog du har – virkelig inspirerende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Pernille, Tusind tak for din søde søde kommentar. Jeg har det allerede bedre her til morgen 🙂 Jeg vil da bestemt lige kigge forbi din blog, det er altid sjovt med nystartede blogge 🙂 Og tusind tak for dine rosende ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Du har så umanerlig god stil! Tak for inspiration og god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor var det da bare en vidunderlig kommentar, tusind tak Line!<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med nederdelen!

  Knus http://www.gittemary.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak G, den er virkelig også fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cosy Home