Testing Neu Lash // Eyelash Serum

20092013 // Wearing Rope, Le Grenier & Adidas x Stella McCartney

20092013 DSC_0723 DSC_0704

// Cardigan – Le Grenier / Skirt – Rope / Sweater – Rope / Bag – Adidas x Stella McCartney / Trainers – Nike / Sunnies – Ray Ban //

//FASHION// Jeg er lige ved at rydde op i mine outfit billeder og faldt over disse som I endnu ikke har set. I har set brudstykker her og der, men ikke hele outfittet samlet, så det skal I ikke snydes for. Havde rent faktisk det helt samme outfit på forleden, så det er stadig meget aktuelt. Jeg har været til møde idag, gik meget let. Og senere skal jeg ind og mødes med et par bloggere her fra Bristol, hvilket bliver vildt spændende. Glæder mig til at møde nogle mennesker med samme interesse som mig, haha. Og nå jo, så venter jeg på posten, I kan nok godt gætte på hvad…?

TRANSLATION: I was just cleaning up in my outfit pics and stumpled upon these, which I have completely forgotten to show. And the outfit is actually quite up to date, since I was wearing the exact same outfit the other day. I went for a meeting in town today which went alright and later I will be meeting up with some fellow bloggers from Bristol. Am looking so much forward to meet some people who shares the same interests as me. Oh, and I am waiting for the mail, I guess you can guess what is coming?

6 kommentarer

 • Det er snart mere reglen end undtagelsen at jeg hver gang du har postet et outfitindlæg, gemmer en kopi i inspirationsmappen. Jeg er fan, og kæmpe skulderklap fordi du gang på gang forstår at inspirere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er du helt fantastisk Line, tusind tak for dine søde sødeste ord, du forstår ikke hvor meget det betyder! Og tak fordi du gav dig tid til at skrive det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den gardigan, (iphone vil have jeg skal skrive Guardian…) nå, men den gardigan dér, den er simpelthen bare SÅ fed! Den er virkelig virkelig lækker, og ser både cool, casual og chic ud på samme tid.. Hvis moren nu ikke havde shoppestop, (inspiret af dig, selvfølgelig ;-)) så var den blevet klikket hjem!
  Dejligt at følge dig derovre, bliver spændende at høre om dit møde med de andre bloggere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak Ditte. Den er virkelig e hit! Har også haft den på konstant weekenden over. Men fedt du kører shoppestop og dejligt jeg kan inspirere 🙂 Jeg skal nok lave en lille update på mødet herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da hyggeligt 😉 Synes du ser cool ud i det outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testing Neu Lash // Eyelash Serum