New In: Grey turtle neck sweater

19102013 // Italian Snapshots

italy 13 italy 5 italy 3 italy 8 italy 6 Italy 1 italy 7 italy 10 italy2 italy 14
// Dress – Forever 21 / Espadrilles – Toms / Bag – Chanel / Sunnies – Chanel //

//FASHION// Tænkte at slå mit eneste outfit fra Italien sammen med lidt stemnings billeder dernede fra. Som I kan se var vejret perfekt, havde jeg pakket min bikini, var jeg hoppet i Middelhavet. Vi fik spist så meget lækkert mad, drukket vin og slikket sol – en weekend lige efter mine behov. Og så er det altså ikke dårligt at det bare er 1,5 flyvetur fra hvor jeg bor og jeg har en fast nøgle til lejligheden – mon ikke det bliver til nogle smutture derned?

TRANSLATION: I thought it was nice to show my only outfit from Italy together with a bit of snapshots so you could feel the Italien vibes. The weather was perfect and it was such a shame I didn’t pack my bikini. We ate lots of delicious food, drank nice wine and tanned in the sun – all my needs got satisfied. And the best thing is, that the apartment is only a 1,5 hours flight journey away. Guess we’ll be going a bit more often now over some weekends, should be nice.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In: Grey turtle neck sweater