Interior Snapshots

15102013 // Wearing Zara, Kenzo, Michael Kors & American Eagle

DSC_0838 DSC_0852 DSC_0846 DSC_0850 DSC_0851
// Coat – Zara / Jumper – Kenzo / Boyrfriend Jeans – American Eagle / Ballerinas – Kenzo / Bag – Michael Kors / Sunnies – Ray Ban / Rings – Carré //

//FASHION// Det er nok ved at være sidste gang at jeg kan gå i ballerinaer uden sokker, for der er altså blevet koldt, selv i syd England! Ligeledes er gældende for min hvide frakke. Må nok style den med en chunky knit og halstørklæde næste gang, hvis det skal være før til foråret. Har jeg sagt at jeg elsker mine Kenzo sweaters? De er ikke så tit jeg bruger den grønne, men synes den tager sig så smukt ud på billeder. Og bemærk lige de fine ringe fra Carré, de kan lige skimtes. De er fra den nye kollektion ‘Romance no Thanks’ der rammer butikkerne d. 25 oktober. Hvis I smutter forbi jeres nærmeste Carré butik kan I få en invitation til lanceringen af smykkerne, har en lille fugl sunget om – bare et tip.

TRANSLATION: It is almost too cold to wear my ballerinas without socks.The same is the case with my white coat that doesn’t have a zip – so will have to style it with a chunky knit and a scarf if I am gonna wear it any time soon. Have I mentioned how much I love my Kenzo sweaters? it is not often I wear my green one, but god I love it on pictures, such a beautiful colour if you ask me.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Snapshots