Another Pink Coat

02102013 // Wearing Baum und Pferdgarten, Michael Kors & Le Grenier

Baum und pferdgarten leopard dress - michael kors bag and boots3 Baum und pferdgarten leopard dress - michael kors bag and boots5 Baum und pferdgarten leopard dress - michael kors bag and boots Baum und pferdgarten leopard dress - michael kors bag and boots2 Baum und pferdgarten leopard dress - michael kors bag and boots4 Baum und pferdgarten leopard dress - michael kors bag and boots1

// Coat – Zara / Cardigan – Le Grenier / Dress – Baum und Pferdgarten / Bag – Michael Kors / Boots – Michael Kors (ad.link) //

//FASHION// I onsdag var jeg til modeshow hos Mig & Cramer. Julie var så sød at snuppe nogle billeder inden eventet foran min yndslings blå væg, alt i mens Sofie underholdt på sidelinjen. En rigtig hyggelig aften som vi startede ud med et glas vin hos ‘Abbey Road’, uden tvivl et besøg værd hvis I kigger forbi Aalborg. Jeg havde valgt at tage mine fine, nye cardigan på under frakken, da det allerede nu er blevet for koldt til bare at have frakken på – og det synes jeg egentlig virkede super? Jeg er helt høj her til morgen ovenpå mit event hos Carré igår. Men det skal jeg nok fortælle meget mere om i et separat indlæg som kommer enten idag eller i morgen. Jeg vil bare sige en kæmpe stor tak til alle som kom, det var så overvældende at se så mange af jer <3

4 kommentarer

 • Den er altså også bare så fin den væg og billederne blev da helt gode 😀 Tak for et lækkert event igår søde, jeg sidder netop og kigger billeder igennem derfra – det klarede du super! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De blev så gode 🙂 Og selv tak søde, håber billederne blev gode og jeg glæder mig til at se dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser altså bare super fantastisk ud Josephine 😉 Glæder mig til og høre om eventet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   mange tak Karina! Skal nok fortælle meget mere om det, skal bare lige have fat i nogle billeder først 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another Pink Coat