02092013 // Going out in San Francisco wearing Zara, Forever 21 & Michael Kors

Wishes for my home

wishes2

//INTERIOR// Min blog er og bliver en modeblog, men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker indretning – og det vil I også komme til at se lidt af her på bloggen. Lige nu har vi ikke som sådan et hjem, da vi står overfor en flytning til England. Så pt. bor vi hos min far, og når vi flytter derover, starter vi ud hos mine svigerforældre. Planen er at købe en lejlighed når vi er kommet godt på plads. Derfor tænker jeg selvfølgelig også i indretnings-baner. Og ovenstående er sager som uden tvivl skal hjem til os at bo. Kartell stolen har jeg faktisk fået i fødselsdagsgave af mine forældre, men den kan først blive leveret til Oktober. Går I også og drømmer om nye ting til hjemmet? Og hvad er mon jeres højeste ønske?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02092013 // Going out in San Francisco wearing Zara, Forever 21 & Michael Kors