H&M Paris Show Collection // Favorites

Shop my closet

shopmycloset

//SHOPPING// Ville bare lige tippe jer om at jeg har brugt hele formiddagen på at smide nye items ind på min Tictail shop. (fik nemlig lige en regning fra Boligstøtte, ahem, 4000,- ahem!!), så skal lige have solgt ud. Desuden er det altsammen noget jeg ikke har plads til under flytningen. Hvis I har spørgsmål eller bud, så send mig endelig en mail. I finder shoppen lige her.

2 kommentarer

 • mie sørensen

  har du en samlet pris for nike free og jumpsuit? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Desværre nej, det er lidt tricky med tivtail og porto, derfor har jeg valgt at alle priser er inkl, så der ikke kommer ekstra gebyr for jer – så man kan sige jeg sælger billigere end jeg ville have gjort 🙂 Men håber du bliver glad for de to ting, jeg sender dem afsted i morgen tidlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Paris Show Collection // Favorites