Johnny Rockets Diner

Selling: Bianco Cut Out Leather Boots

bianco bianco2

//OUT OF MY CLOSET// Sidder her med jetlag, kl. er 1.46 og kan slet ikke sove. Har lige spist to nybagte boller og nu er jeg gået i krig med at rydde op i min garderobe, oppe i mit hovede. Én af tingene bliver nu delt med jer, resten kommer på en tictail i løbet af ugen.

Sælger disse vanvittig lækre støvler fra Bianco. De er str. 38, købt i juli og er lige nu i alle butikkerne. Det er ægte læder, nypris er 1000,-. Jeg har brugt dem maks fem gange og der er lidt ridser hist og her (ikke noget en polering ikke kan få bugt med) – jeg synes dog de er fedest når de får det lidt slidte look. Jeg sælger fordi jeg har købt dem en størrelse for små.

Vil gerne have 500,- plus porto for dem – og tænker at hvis I er interesseret, så smider I en kommentar med jeres bud og så tager vi den derfra (jeg sætter et lukketidspunkt på hvis der er flere om budet). Hyg jer og så håber jeg I vil tage et kig på min tictail når den bliver opdateret.

2 kommentarer

 • Jeg stod og kiggede på dem igår i butikken. Synes simpelthen de er så fine, så det må lige overvejes!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja gør da lige det 🙂 Måtte erfare i søndags at de er for små til mig 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Johnny Rockets Diner