13092013 // Wearing Kenzo ballerinas, Zara white coat & Michael Kors bag

Pardon Me

DSC_0723

//BLOGGING// Undskyld mange gange, men jeg har idag, takket være søde Sofie, fundet ud af at en del af jeres kommentarer siden bloggen flyttede er havnet i spam. Så hvis nogle af jer sidder og simpelthen ikke kan forstå hvor jeres kommentarer bliver af, så er det fordi jeg ikke har tjekket min spam folder. Det er der rettet op på nu og skal nok holde øje hver dag fra nu af. Det er forresten skønt når I siger til hvsi der er noget her på bloggen der ikke virker.  Bare lige en teknisk opdatering, haha.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13092013 // Wearing Kenzo ballerinas, Zara white coat & Michael Kors bag