30092013 // Wearing H&M Trend, Michael Kors bag, Isabel Marant sneakers & Chanel Sunglasses

New In // Le Blush Crème de Chanel

le blush crème de chanel

//BEAUTY// På vej hjem fra ferien i USA, mellemlandede vi i Amsterdam. Og jeg var på udkig efter én ting i tax free shoppen, nemlig den nye creme blush fra Chanel, som eftersigende skulle være genial og udsolgt ret mange steder. Det var den ikke i Amsterdam og jeg nuppede en smuk, fersken farvet én i farven ‘Présage’. Den er genial, intet mindre, da den er super let at påføre og så holder den i virkelig langt tid. Må indrømme jeg har en svaghed for både Chanel make-up og creme blushes – helt sikkert en anbefaling herfra. Har I prøvet den?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30092013 // Wearing H&M Trend, Michael Kors bag, Isabel Marant sneakers & Chanel Sunglasses