09092013 // Wearing Zara, Michael Kors & Ray Ban + The winner

H&M Paris Show Collection // Favorites

h&m paris show collection

//WISHES// I sidste uge var jeg et smut forbi H&M og det var heldigvis lige den dag hvor en masse nyt fra deres Paris Show Collection var ankommet. Jeg har sukket over de knæ-lange støvler længe, og de var virkelig fine! Men en uge som både bød på Kenzo ballerinaer og by Malene Birger frakke, måtte jeg holde tilbage. Derudover prøvede jeg den gulvlange kjole i sort – shit den var flot og sad helt perfekt! Til den nætte sum af 599,- men jeg kunne ikke lige finde en anledning til at have den på, så den blev også hængende. Har I forresten set H&M’s nyeste kampagne med en syngende Gisele? Ret sejt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09092013 // Wearing Zara, Michael Kors & Ray Ban + The winner