25082013

Clinique: Even Better Eyes

even

//BEAUTY// Jeg bliver nødt til at dele dette produkt med jer. For i 3 måneder har jeg nu testet Clinique’s ‘Even Better Eyes’. Jeg har fra naturens side utrolig mørke rande under mine øjne, og jeg har det ofte rigtig svært med det. Tit er det også svært at dække med conceiler.  Det er en lille øjen creme som man skal bruge i 3 måneder, morgen og aften. Cremen går ind og mindsker de mørke rande og får ens øjne til at se friskere ud. Jeg kunne se resultat allerede efter den første uge og har brugt cremen hver dag. Jeg vil skåne jer for at ‘før’ resultat, for det var ikke en kønt syn. Men på billedet kan I se resultatet efter (billedet er taget kl 7 om morgenen) og jeg synes de mørke rande er betydelig mindre, hvilket er så skønt.

Cremen holder faktisk til de 3 måneder, så det er en god investering. Under hele min ferie har jeg kun haft make-up på to gange. Førhen har jeg følt mig bar, nøgen og set træt ud uden conceiler, men den her creme har altså gjort noget. Bare et tip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25082013