Event in Filuca V

30092013 // Wearing H&M Trend, Michael Kors bag, Isabel Marant sneakers & Chanel Sunglasses

H&M trend silver cardigan - michael kors orange bag - chanel sunglasses - isabel marant sneakers2 H&M trend silver cardigan - michael kors orange bag - chanel sunglasses - isabel marant sneakers H&M trend silver cardigan - michael kors orange bag - chanel sunglasses - isabel marant sneakers1

// Cardigan – H&M Trend / Knit – H&M / Jeans – Gina Tricot / Trainers – Isabel Marant / Bag – Michael Kors / Sunnies – Chanel //

//FASHION// Hermed det første outfit længe som er helt up to date. Det er en ret dårlig stime jeg er kommet ind i, for plejede at opdatere outfittet på dagen, men er lidt bag ud for tiden. Skal nok lave om på det. Sølv cardiganen har jeg sukket efter siden den kom ud, og har kigget talrige gange på Trendsales, men har hver gang opgivet da priserne har været høje og der altid har været 20 bydende – det magter jeg ikke. Men så var det så heldigt at søde Tina ville sælge hendes, så  endelig fik jeg fat i den. Og tasken, den er jeg slet ikke træt af, elsker den. Håber I er friske på at se mere til den?

Har hentet en 15 kg. tung kasse fyldt med lækre sager til goodie bags til på torsdag. Nu husker I mit event i Carré, ikke? I kan læse invitationen lige her.

Det er forresten min søde lillesøster der hurtigt agerede fotograf idag. Vi undskylder meget for den kedelige baggrund, men det skulle gå meget hurtigt, haha. Håber det er ok.

8 kommentarer

 • Den er godt nok lækker den cardigan/trøje! Kan godt forstå du ville have fingrene i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja ikke, simpelthen så fin. Og den er meget anvendelig. Normalt blander jeg ikke guld og sølv, men det gjorde jeg altså idag, og synes det var ok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Såååå fin på dig smukke <3 Love it… Dejligt du kunn få glæde af den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Og tusind mange tak for den, er så glad søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kære Josephine!
  Jeg er ny læser så håber ikke du allerede har svaret på det men:
  Dine jeans fra Gina Tricot, har du selv lavet hullerne over knæet? Har du i såfald nogle tricks? Det ser SÅ fedt ud, men har ikke kunne finde dem fra Zara som ellers også har det. Glæder mig til at følge din (allerede) super sprøde blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kære Simone,
   Tak for din meget søde kommentar og hjertlig velkommen til bloggen 🙂 Jeg har i sin tid svaret på det ja, men det er ved at være meget længe siden (1 år). Men jo, jeg lavede selv hullerne. Kan virkelig ikke huske hvordan, men gætter på at jeg startede med lidt sandpapir, for derefter at sprætte dem op med en ‘opsprætter’ – du ved sådan en som følger med alle symaskiner? Det giver et mere flosset look end hvis du bruger en saks. Hullerne er noget større nu end da jeg lavede dem, så gør dem endelig ikke for store til at starte med. Desuden ser dett fedt ud hvis det ene hul sidder lidt forskudt af det andet. Prøv bukserne på og optegn hvor det skal være – ellers kan det komme til at se meget kikset ud. Desuden klippede jeg på disse bukser bund-syningen af, så de er flossede. Håber du kan bruge (det lange) tip 😉
   Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Det er bare helt fantastisk! Glæder mig til at gå igang!
   Tusinde tak, og på gensyn 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Super! Og held og lykke med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event in Filuca V