19092013 // Wearing Kenzo sweater & Michael kors bag and boots

22092013 // Wearing Black H&M & Kenzo Ballerinas

Hm knit and trousers - kenzo ballerinas3 Hm knit and trousers - kenzo ballerinas5 Hm knit and trousers - kenzo ballerinas Hm knit and trousers - kenzo ballerinas1 Hm knit and trousers - kenzo ballerinas2

// Trousers – H&M / Knit – H&M / Ballerinas – Kenzo //

//FASHION// Endnu et ‘All Black’ outfit, og jeg lover jer det er det sidste i denne omgang, haha. Jeg var så meget i humør til at gå klædt i sort i sidste weekend, ved ikke hvorfor? Men synes det er lidt lækkert at køre samme farve og så mikse materialerne, præcis som her. Og jeg må altså lige påpege de ballerinaer, de er SÅ skønne, kan varmt anbefale dem. Håber I nyder jeres søndag? Jeg tror jeg tager ned og træner, og senere kommer lillesøster og vi skal lave bolsjer – så hyggeligt, til trods for vi er henholdsvis 25 og 22 år, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19092013 // Wearing Kenzo sweater & Michael kors bag and boots