New In // Le Grenier Cardigan from Loftet.dk

19092013 // Wearing Kenzo sweater & Michael kors bag and boots

blue kenzo sweater - orange michael kors bag - zara coat - michael kors studded boots4 blue kenzo sweater - orange michael kors bag - zara coat - michael kors studded boots blue kenzo sweater - orange michael kors bag - zara coat - michael kors studded boots2 blue kenzo sweater - orange michael kors bag - zara coat - michael kors studded boots1 blue kenzo sweater - orange michael kors bag - zara coat - michael kors studded boots5 blue kenzo sweater - orange michael kors bag - zara coat - michael kors studded boots3

// Sweatshirt – Kenzo / Coat – Zara / Jeans – Gina Tricot / Bag – Michael Kors / Boots – Michael Kors / Sunnies – Ray Ban //

//FASHION// Håber I nyder jeres lørdag derude? Jeg har sovet længe oven på en hård nat og sidder stadig i nattøj og drikker kaffe. Det skal ikke holde mig tilbage for at vise jer mit outfit fra et stykke tid siden. Faktisk et lidt vemodigt et af slagsen, for det er nok sidste gang i ser ‘den blå væg’ i meget meget langt tid. I der har fuldt med længe, ved at det har været min favorit lige siden bloggen startede, den har sågar været på nogle headers på bloggen. Bare lidt blog-historie, haha. Jeg er begyndt at linke til alle de ting som jeg har på (hvor det er muligt at linke til), da I tit spørger. Er det noget I godt vil have jeg fortsætter med? Det tager utrolig langt tid for mig at gøre, så hvis I er ligeglade, så sig lige til ikk? God lørdag derude!

12 kommentarer

 • Super lækkert outfit søde – vild med den blå væg & kenzo sweateren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina J

  Jeg har kun læst din blog i en lille uge nu og er allerede vild med den. Synes du har en super fed, men stadig klassisk stil hvilke jeg er helt vild med. Jeg vil helt klart blive ved med at læse din blog og synes det er et plus at du sætter links på , det gør det lidt lettere for os læsere at se hvor dine ting er fra , så fortsæt gerne med den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Christina. Tak for dine søde ord, er glad for du finder min blog interessant 🙂 Og er glad for du har lyst til at blive hængende. Jeg tænkte nemlig det var lettere for jer læsere hvis links ligger direkte. Selvfølgelig er det hyggeligt med dialogen i kommentarfeltet om hvor sagerne kan findes, men jo lettere det er for jer des bedre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ligeglad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker outfit 😉 Synes du ser cool ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad str har du din sweatshirt i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Welcher-Ulholm

  Bliv endelig ved med links, hvis det ikke er for meget besvær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det er det ikke, vil jo bare gøre det bedste for jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Le Grenier Cardigan from Loftet.dk