Clinique Chubby Sticks

Rock’n’Roll teaser

JEG VIL LIGE TEASE JER LIDT HER TIL AFTEN. Har nemlig været en svine heldig blogger her de sidste par uger, og har blandt andet fået denne vanvittig fine jakke. Hvad siger I til den? I får outfit at se i morgen hvor jeg også nok skal fortælle hvor den er fra og hvor den kan købes. Jeg er sikker på den nok skal blive en god lillesøster til min læderjakke fra Zara.

 

10 kommentarer

 • Ja på dig ser alt jo fantastisk ud ! <3 men Wow hvor er den vildt lækker !! Du da for vildt heldig søde 🙂 Den er så flot til dig ! Glæder mig til at se mere !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du bare evigt sød T! Tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh du har været heldig 😉 Den er flot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av av av et lækkert bloggerliv du lever – Så er det jo ingen sag med det shoppestop 😉
  Den er alt for lækker! Og det rå look klæder dig søde Josephine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er nemlig det sødeste blogger-liv lige nu og kan slet ikke forstå hvor heldig jeg er, og ja du har helt ret, det er meget lettere at have shoppestop når sådan lækre sager kommer til mig 🙂 Men den er vildt lækker og tusind tak I 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok lækker søde – glæder mig til at se mere til den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op den er lækker! Hvor er du heldig og hvor ser du bare godt ud! Glæder mig til resten af outfittet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er den nemlig, kan virkelig varmt anbefales 🙂 Håber du kunne li’ resten af outfittet 🙂 Og ja, jeg er mega heldig, og tusind tak søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique Chubby Sticks