At the end of the rainbow

New In – Sweatpants

I FÅR LIGE ENDNU ET NYT KØB, nemlig disse sweatpants. Jeg er ikke helt hooked på det med at dresse sweatpants op, men synes stadig de er mega behagelige og kan være ok fede. Disse er fra Zara, mega små i størrelsen. Jeg købte large og jeg har, hvis jeg selv skal sige det, ret tynde underben – og disse bukser sidder helt stramt. I kan nok høre at jeg ikke prøvede dem i butikken da jeg købte dem, haha. Men de har lækre detaljer og lidt Marlene Birger over sig.

1 kommentar

  • De er rigtig fine og ser gode ud at have på 🙂 Zara’s størrelser er ret forvirrende. Og det er lidt træls når man ikke kan prøve inden køb. Vi MANGLER BIG TIME en Zara i Aalborg.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At the end of the rainbow