The American Way

New In – Nike

SÅ KOM DER LIDT NYE TRAINERS TIL MIG. Jeg har faktisk været ret så skuffet over udvalget af Nike trainers herovre, og også priserne, de er ret høje. Men i forgårs da vi kørte mod L.A og stoppede ved et ret random outlet, fandt jeg de neon koral pink Nike Frees og jeg var solgt. De er himmelske at have på. Og farven er så blæret! Og så igår aftes da vi var taget til Santa Monica for at spise, fandt jeg disse Nike Roshe Run i sort og grå, den perfekte kombi. Bemærk venligst de ultra seje pink såler.

Nå, jeg er lige stået op af min King Size Hilton seng og sidder i lobbyen hvor der er wifi. Vi tager mod Hollywood om lidt. Planlægger lige et par indlæg til jer så I ikke kommer til at kede jer. hej hej

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The American Way