Have you seen?

I’m telling you, you didn’t know this

DER ER GÅET LIDT TREND I BLOGLAND. En mere personlig trend hvor bloggere fortæller ting om dem selv, små, skøre ting. Jeg synes det er hyggeligt og synes heller ikke I skal snydes for et lille indblik i mig og min verden.

– Jeg har lige nu ikke shoppet i 44 dage. Det er 1056 timer og 63.360 minutter. Det er langt tid!

– Jeg elsker vandmeloner (altså frugten). Jeg synes det er den smukkeste frugt og så elsker jeg at spise den. Mig og min bedste veninde A overvejede en gang da vi var små at lave vandmelon-fest hvor alt skulle indeholde vandmelon, haha.  Ananas er en tæt opfølger, men den er jeg ikke så glad for at spise.

– Jeg bekymrer mig om alt. Og jeg bekymrer mig indtil der er en løsning. Det er jeg virkelig træt af og ville ønske jeg kunne bekymre mig mindre.

– Jeg kan ikke lide dyr. Min kæreste synes det er underligt og unormalt, jeg synes det er fair nok.

– Min far sagde en gang til mig: ‘udsæt ikke til i morgen, hvad du kan gøre idag’. Dette lever jeg efter. Hvis jeg modtager mails, svarer jeg med det samme, lige så med alle andre ting. Jeg kan ikke klare at udsætte ting og ikke få dem ordnet. Min kæreste er lige modsat, haha.

– Jeg drømmer om at bruge min første ‘rigtige’ løn på en Chanel taske. Altså gå ind i butikken, købe og gå ud igen. Ikke en 2hand. Men las os nu se.

– Jeg elsker Asiatisk mad og kunne spise det hver dag, dog er jeg lidt bange for at rejse til østen, er bange for at blive syg derude.

– I 2008 følte jeg at jeg blev født på ny da jeg mere eller mindre blev kureret fra en meget alvorlig sygdom.

– Jeg er kæmpe Harry Potter fan og er ikke ked af at indrømme det. Jeg synes det er for sejt. Min næste og sidste tatovering skal også være et symbol fra serien.

– Mig og min kæreste snakker altid engelsk sammen, det er der nogle der synes er lidt skørt, men sådan er det.

– Jeg er ret dårlig til at holde på hemmeligheder hvis det er gode ting. Bliver tit og ofte så ekstatisk at jeg bare må dele det. Det ligger nok til min familie (ikk’ mor?). Men har virkelig svært ved at holde glæde tilbage, om det er på mine eller andres vegne.

– Jeg er virkelig dårligt til at spare op, min lillesøster er den bedste til det. Dog har jeg lavet lidt af en kovending de sidste 44 dage og det tror jeg at jeg kommer til at tage ved lære af.

– Jeg er virkelig utålmodig og hader at vente.

– Jeg har i mit liv besøgt over 24 forskellige lande og elsker at rejse.

– Jeg købte en iPhone udelukkende for at få en telefon med Instagram, hvor ufedt er det lige?

– Jeg drømmer om en dag at blive gift og få børn – men hvem gør ikke det?

– Jeg ender altid med at bestille en ret indeholdende pomfritter når vi er ude og spise. Vælger rent faktisk alt efter om der hører pomfritter til. Elsker pomfritter og kunne leve af dem hver dag. Foruden Asiatisk mad, haha.

 

Er der mon noget af der der kommer bag på jer? Nu synes jeg aldrig der har været så meget succes med spørgerunder herinde, men I skal jo endelig ikke holde jer tilbage hvis der er noget I gerne vil vide 🙂

 

16 kommentarer

 • Synes de her indlæg er så hyggelige at læse, så gerne flere af den slags.
  De er personlige uden at være udleverende – og så er du bestemt ikke ene om mange af punkterne.
  Yndlingsfrugt vandmelon? Tjek. Drømmetaske Chanel? Tjek. Utålmodig? Tjek (jeg skal også helst have en tømt indbakke så hurtigt som muligt). Stor kærlighed til pomfritter? Oh yes! River mig selv i håret over de er så usunde, når de bare smager SÅ godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det var godt at høre 🙂 det er nemlig nogle gange lidt mere befriende at læse sådan nogle ting. Tit synes jeg tekst-tunge indlæg kan være svære at komme igennem, men ikke når det er sådan nogle. Og ja, det lyder da helt sikkert til at du kan nikke genkendende til en masse af mine små finurligheder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også pinligt meget Harry Potter-fan, og lægger absolut ikke skjul på det – tilgengæld bryder jeg mig absolut heller ikke om dyr, hvilket folk altid synes, er super underligt. Men yaiks altså, hvor gider jeg bare ikké klappe din køter/give din hest et æble/beundre sommerfuglen i blomsten B-)

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha jeg er fuldstændig magen til dig! Jeg synes HP er det sejeste og fik sågar min kæreste overtalt til at læse bøgerne og nu elsker han dem også. Og det med dyr! Hvorfor skal jeg røre ved dem eller synes de er cute, for det synes jeg ikke! Men mange folk synes det er underligt, og det kan jeg på sin vis også forstå, jeg er bare ikke interesseret i dem. Hvis jeg skulle ahve et dyr, så skulle det være en ugle, men det kan du nok også gætte hvorfor 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Blev rigtig glad over at læse at du er blevet helbredt for en gyselig sygdom. Det er da noget af en sejr at have siddende i sig/på sig!

  Vedr. bekymringer, så skulle du måske allerede nu gå i træningslejr for at få nogle værktøjer (SÅ moderne!) til at kapere det. Jeg tænker især når en af dine andre drømme er at få børn. Jeg har seriøst aldrig bekymret mig så meget som efter jeg fik børn. Lige fra jeg blev gravid af og det stopper aldrig! Nogen gange føler jeg mig selv syg, hvis mine børn er syge. Det er skrækkeligt! There must be a cure!

  Apropos…. hvorfor taler du engelsk med din kæreste? Er han ikke fra DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Trine. Det var da dejligt du blev glad for at læse det, for det var lidt af en hård kamp. Jeg havde en kronisk tarmsygdom og måtte have stomi i 8 måneder samt gennemgå 5 meget hårde operationer indenfor samme tid. Før det spise jeg et hav af medicin, så det var en lettelse da det var ovre 🙂

   Mine bekymringer kan helt sikkert sættes i relation til hvorfor jeg i sin tid fik sygdommen, så jeg burde helt sikkert lære at kontrollere. Men jeg ved virkelig ikke hvordan. Har prøvet psykolog i forbindelse med min sygdom og det synes jeg var noget fis. Og ja, har helt sikkert tænkt over det mht. børn, man ser jo på sine egne forældre. Heldigvis har jeg en kæreste som er god til at berolige mig når det er 🙂 Og apropro ham, så er han englænder, så det er derfor 🙂 Det er ikke bare fordi vi er mærkelig og synes det er fedt at snakke engelsk sammen, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Jeg har en veninde Som kæmper med en kronisk tarmsygdom lige nu. Morbus chron eller noget i den tid. Hun har fået den forkerte medicin i 8 år og det har skadet hendes knogler. Hun har så mange smerter. Gid det også kunne blive helbredt…. Men hun skal vist ud i en slags kur a la kemo, og hun er ikke så positiv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh nej, det er jeg ked af at høre! Altså. det er så ond en sygdom. Der findes to: Morbus Chron og Colitis Ulcerosa. Jeg havde den sidste. Forskellen er at den jeg havde kun breder sig til tyktarmen, og den anden kan sidde i hele tarmsystemet. Jeg fik fjernet hele min tyktarm, derfor kan man sige at jeg er kureret (selvom jeg aldrig vil få en normal mave, toiletvaner osv igen). Men jeg har ikke længere smerter, hvilket er så befriende. Det lyder som om din veninde har fået meget af det samme medicin som jeg fik. prednisolon er meget slemt og er det der ødelægger knoglerne, og det gør også at man får meget væske i kroppen og får måne-ansigt – det var FRYGTELIGT! Jeg prøvede også en slags kemo/kræftmedicin som hed remicade, det skulle sprøjtes ind i mine blodårer via drop. Det var sidste forsøg på at medinicinere mig før jeg blev opereret, så ondt noget medicin og det kan bestemt ikke anbefales. Det bevirkede at jeg måtte igennem 3 operationer fordi min krop ikke kunne hele fordi det medicin stadig var i blodet.

   Det korte og det lange er at jeg kun kan anbefale operation, for det er det hele værd! Min veninde er selv opereret for Morbus Chron, og det blev da noget bedre af det. Desuden må du altså anbefale din veninde at spise d-vitaminer, det har en fantastisk virkning – selvom alt virker håbløst i sådan en situation og man tænker at intet virker. Det er virkelig svært at være positiv. Men skriv endelig en mail hvis din veninde har brug for at få nogle gode råd 🙂

   Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Li

  Vandmelonfesten! Jeg tænker på den hver gang jeg spiser vandmelon (som i øvrigt er blevet vanvittigt dyre. 38kr?!) Men det er ikke for sent. Én eller anden dag, Jose, én eller anden dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den fest skal holdes! Og det er stadig ikke for sent. Men tænker bare det er smartere at gøre i udlandet, for vandmeloner er skod herhjemme, og dyre! I Føtex i Hasseris Bymidte koster de også 38kr. Men for en måned siden købte jeg en i Rema for 20kr, og den var tæt på perfekt! du tror mig ikke når jeg siger det, men fik slet ikke vandmelon sidste år! Det er crazy!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det præcis ligesom dig, når det gælder pommes frittes. Ind i mellem kan jeg godt blive lidt træt af mig selv, fordi der kan være så mange andre gode ting på menuen, men pommes fritterne vinder næsten altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha, ja lige præcis. Og når man gang på gang vælger de snaskede pommes, så fortyder man ofte bagefetr at man ikke valgte noget mere let, for bliver så propmæt af en burger e.lign 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så sjovt et indlæg, J! 🙂 Der er mange af tingene, jeg næsten kunne regne ud (efter at have lært dig at kende), men nogle af dem overrasker! Det er skægt! 😀 Jeg hader også dyr.. Det er normalt nok.. Tror jeg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha, ja der vil nok altid være nogle ting der kommer bag på en 🙂 Fx, tror jeg ikke særlig mange der kender mig tror jeg er typen der bekymrer mig? Men det med dyr, det håber jeg også er normalt nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker sådan nogle indlæg, bliv endelig ved med dem! Og hvor er jeg dog glad for at høre at du er blevet rask, lyder ikke som en sjov sygdom (så kommentarerne) ! Og hvor kan jeg dog relatere til det med Chanel tasken, det ville være SÅ blæret bare at gå ind og svinge dankortet på den måde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det skal jeg da nok, dejligt du kan li’ det 🙂 Og ja, det er meget rart jeg er kommet mig over den sygdom, og Chanel – det ville jo være for blæret, plus det er noget man har resten af sit liv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Have you seen?