That Girly Skirt

Casual BloggerNOGLE GANGE UNDRER JEG MIG LIDT OVER BLOGLAND. For mig er min blog en modeblog som afspejler min stil. Altså en slags ‘outfit-dagbog’ som gerne skulle afspejle hvordan jeg går klædt. ergo, jeg tager ikke et par stilletter med i tasken for at få skudt et lidt mere lækkert outfit, for jeg går ekstremt sjældent i stilletter til hverdag. Ligeledes dresser jeg mig meget sjældent op (pånær sidste søndag – læs her) for udelukkende at tage outfit billeder. Men noget jeg synes mangler på min blog er alle de casual outfits som jeg i bund og grund går allermest i herhjemme, og det er jo også noget af det der afspejler min stil. Giver det mening? og gider I se det? Nogle gange kan hele modeblog billedet godt virke for glansbillede agtigt med stilletter og røde læber på en høj hellig søndag, og det prøver jeg altså lige at gå lidt op imod, haha. Nuvel, jeg ville bare lige vise lidt detaljer af gårdsdagens afslappede outfit. Bemærk venligst det sidste billede: min kæreste synes det skulle slettes da man jo kan se ham i solbrillerne, men hey! det er da ok at vise engang i mellem, for det er trods alt ham der står bag alle mine billeder. Så han kan godt få lidt credit! haha.

23 kommentarer

 • Julie

  Helt sikkert! Efter min mening bliver det meget lettere at relatere sig til en blogger, når der også er et par casual outfits 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er dejligt at høre 🙂 Jeg siger selvfølgelig ikke at jeg overhovedet ikke gider dresse mig op eller se blogposts der er ‘all dressed up’, for det er vanvittig inspirerende, men vil også gerne stadig holde fødderne på jorden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder nice. Nogen gange tænker jeg virkelig “går hun seriøst i stilletter hver dag”, når jeg sidder og kigger en modeblog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha jeg ved lige præcis hvad du mener, man tænker jo at det jo ikke kan lade sig gøre, altid i høje hæle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Er vild med din nye jakke! Overvejer at klikke en hjem – men vil lige høre hvilken størrelse du har? Og hvordan den er i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det synes jeg virkelig du skal gøre, for den kan virkelig anbefales! Jeg valgte en str. Large da jeg synes Sparkz er ret små i størrelsen, men vil sige jeg sagtens kunne have taget en medium som jeg normalt bruger. Dog er der i en large plads til at have en sweater indenunder når vejret bliver koldt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Det giver rigtig meget mening! Fortsæt den gode stil 🙂 Btw lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja ikke 🙂 Men tusind tak JO, det er jeg glad for du skriver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er vigtig at vise det man har på – det gør jeg hvert fald 🙂 Jeg tager ikke stilletter eller andre ting med mig bare for at tage billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Så lyder det til at at vi har det på samme måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han skal da klart have crédit, for at være sådan en sød og overbærende kæreste-mand der gider blive slæbt rundt til forskellige lokations for at skyde billeder af sin (dog yderst fotogene, top-lækre selv-i-afslappende-looks, total-styr-på-stilen) kæreste 😉
  Synes du har fat i hele pointen, og dérfor har du så mange følgere. Du er dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du bare vanvittig sød Ditte! Tusind tak for dine evigt dejlige kommentarer. Men jo, helt sikkert. han fortjener den credit! Måske jeg skal dedikere et indlæg kun til ham :p Det kan være der kommer lidt herre-outfits fra USA 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja hvorfor ikke, så kan du ikke alene inspirere os med hvad vi skal iklæde os, men også hvad vi skal putte gemalen i 😉
   Glæder mig til at følge jeres næste eventyr – og selvfølgelig en masse fede outfits! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja nemlig, for det har jeg jo også en lille bitte smule indflydelse på, haha! Ja det må du gøre, skal nok opdatere herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er vild med de sneakers!!! hva program bruger du til dine billeder, jeg mener når du laver tekst på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er også møg-hamrende fede! Jeg bruger Picmokey, det virker super godt – og let 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig i din betragtning!! Jeg ender som regel også i sneakers (somme tider en tilforladelig højde som i fx Acne Pistol eller Track) til hverdag – Og i øvrigt også flere weekenddage 😉

  Og jeg vil hellere end gerne se outfits som det du poster her, men det er jo også dødlækkert selvom det er afslappet! Grå joggingbukser, en hvid t-shirt, hyggesokker og fedtet hår behøver du dog ikke vise frem – For der kan jeg bare se mig selv i spejlet en søndag morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja og når man så ender i det, hvorfor så hoppe i tårnhøje stilletter? don’t get me wrong, jeg elsker mine stilletter og leder efter en hver anledning til at have dem på, det sker bare ikke så tit.

   Haha jeg ejer faktisk ikke et par grå joggingbukser, så det sker alligevel ikke, min afslappede garderobe er nok bare lidt mere spraglet som du ser her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg er vild med dine outfits, synes de er meget personlige og det er tydelig at se du er dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød, og mange tak, det er jeg glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Synes bestemt mest om outfit posts hvor outfittene er realistiske! Det er jo sådan set også mest brugbart som inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes slet ikke der er så mange bloggere i stiletter til hverdag…
  Faktisk ville jeg ønske der var flere… for det er skøn inspiration – selvom jeg oftest også går i flade sko…
  Jeg bliver i hvert fald ved at klikke ind hos de få bloggere jeg har fundet som bare kan det der med – stilet-look på hverdage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja,en hvis det selv er sådan man går klædt til hverdag, så er det jo også bare perfekt inspiration 🙂 det ser også BA super lækkert ud, men det er ofte ikke noget der afspejler min stil og derfor vil jeg heller ikke smide et par på bare for at få taget billeder 😉 hvis jeg tilgengæld har stilletter på, så er det jo bare lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That Girly Skirt