Those Chanel Espadrilles

Almost there


DET ER LIGE VED AT VÆRE OPPE OVER, at vi i morgen tidlig flyver til San Fransisco. Skulle her til morgen tjekke ind online, men om ikke at de pladser vi havde forudbestilt var blevet fucked totalt op og vi var mere eller mindre blev kastet ind på forskellige sæder (hvem gider sidde hver for sig på en 9 timers strækning?). Jesus! Så efter en lang telefon samtale med KLM, er noget af det blevet ordnet, ikke alt. Det er takken for at betale skyhøje priser for flybilletter. Oh well, v skal nok få en fantastisk tur og alt skal nok falde på plads. I får lige en smugkig på nogle billeder der blev taget igår. I kan måske godt ane at de lige er lidt skarpere og bedre end normalt? jeg følger op på det senere, hej hej.

5 kommentarer

 • Ej hvor træls med flyveturen 😉 Jeg håber at der kommer helt styr på det for det jo er virkelig træls når man betaler mange penge for flybilletter og så har de ikke styr på det 🙁 Blogger du fra USA eller først når du kommer hjem? Kunne være fedt og følge live i dit USA eventyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja lige præcis, for det er jo ikke lige frem billigt at købe billetter til USA. Og det er en meget lang tud. Jaja, selvfølgelig blogger jeg derovre fra, andet ville jeg ikke byde jer 😉 Der kommer nok lidt planlagte indlæg i morgen og og lørdag formiddag, men ellers skulle det være som normalt. Måske med lidt tidsforandring 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit – Og flotte billeder. 🙂

  Men hvor gennemført nederen med flybilletterne. 🙁 Selvfølgelig gider man da ikke sidde hver for sig i 9 timer i streng, altså. De må da hoste op med en fed undskyldningserstatning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak 🙂

   Ja vi skal nok få det fikset, for det vil jeg bestemt heller ikke finde mig i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUK ny header, Josephine!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Those Chanel Espadrilles