The Hairdo - Tutorial

The first week

Som lovet, både overfor jer og overfor mig selv, vil jeg ugentlig opsummere hvordan det er gået med mit shoppe-stop. Idag er det præcis en uge siden jeg startede. Først og fremmest tak for jeres virkelig søde og opmuntrende kommentarer, fedt at nogle af jer er i samme situation som jeg.

Ugen er gået meget lettere end forventet, jeg har absolut ikke haft trang til shopping, hverken i butikker eller på webshops. Det tætteste jeg er kommet til en trang til at købe var da jeg forleden lavede indlægget om Magasin hvor jeg fandt Stine Goya tasken på 50%. Der var der da noget der lige hæv lidt i mig.

Min tilgang til shoppe-stop den seneste uge har været udsigten til USA til august. Det er virkelig det der i øjeblikket motiverer mig til ikke at shoppe. Og derudover det faktum at jeg ingen penge har grundet min job-situation. For fem år siden havde jeg været ligeglad, idag kunne jeg ikke drømme om at bruge penge jeg ikke har 🙂

Så alt i alt en god første uge, uden shopping, hvor de tre nøgleord må være: USA, Motivation, Fornuft

Noget helt andet, glem nu ikke mit ‘loppemarked’ i morgen hvor jeg hjemme hos mig selv sælger ud af garderoben og lejligheden generelt. I finder eventet på bloggen’s facebook side. Skriv herinde hvis I har spørgsmål. Håber på at se en masse af jer 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Hairdo - Tutorial