Hello there

Shop Stop – 3 Weeks

Hej med jer.

Hermed en meget sen update fra mig, men skal lige nå omkring mit fredags indlæg omhandlende mit shoppe stop. Jeg er endnu ikke faldet i, eller idag købte jeg en gave til min kæreste, det er okay, ikk? Jeg er virkelig overrasket over hvor let det har været for mig ikke at købe noget. Det er ikke fordi jeg har stor trang. Nu er der bare gået sport i at holde det så langt tid som muligt 🙂

Jeg var lidt fristet tidligere på ugen da jeg kiggede på Ganni’s AW’13 kollektion. Åh åhhh. Og så har jeg været meget tæt på at anskaffe mig et par Birkenstock sandaler, mest fordi jeg ikke ejer andet end to par meget billige sandaler og i disse dage koger mine fødder på arbejde. Og nå jo, så mangler jeg virkelig en tank top med dyb rygudskæring. Men det må vente 🙂

Så ses vi til endnu et indlæg om mit shoppe stop om en uge, eller vi ses jo forhåbentlig inden herinde 😉

xoxo

4 kommentarer

 • Dejligt at se at du klarer det så godt. Jeg har lovet mig selv kun at shoppe under mine ferier i Berlin og hos min mor i Jylland, hvor vi skal på genbrugsshopping. Det er gået fint, og har kun købt en kjole, som jeg skal bruge, når jeg skal til bryllup til Oktober, hvad jeg synes er helt i orden, eftersom alle mine andre festkjoler er sorte eller for store.

  Så håber jeg bare jeg kan opretholde den gode stil efterfølgende, da jeg egentlig ikke rigtigt synes jeg mangler noget, og er ved at spare op til en taske.

  Hvor har du egentlig fået job henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det er jo med a vurdere hvad man virkelig har brug for, og hvis man står og skal til bryllup, så er der som regel ikke så meget at rafle om. Især ikke hvis du kun har sorte kjoler, for det går jo ikke 🙂

   Jeg ved ikke om jeg er i stand til at holde det helt indtil 16. august, da der er nogle ting jeg virkelig mangler såsom sandaler. Men jeg vil sige at det er lidt af en øjenåbner og jeg er sikker på at jeg her på disse 4 uger kommer til at lære rigtig meget om mig selv og mine shoppevaner.

   Det er en praktikplads indefor markedsføring hos Butler/Loftet her i Aalborg. SÅ det er super, lige hvad jeg brænder for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj hvor er den altså bare lækker den blå Kenzo sweater (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello there