Custom Art

My Design for Bianco Fashion Army

Jeg skylder jer da lidt en update på min optagelse i Bianco’s Fashion Army som jeg skrev om her (I kan læse mere om konceptet her). For nogle uger siden blev jeg færdig med min første opgave, som var at designe min egen sandal. Det blev nogle ret primitive tegninger, da jeg ikke kan gøre sådan noget på en computer. Sidste frist for at sende sit design ind er idag, så synes da godt I lige må se mit bud. Jeg har ingen anelse om hvor høje krav de stiller og hvor gode de andre designs er, for jeg føler mig jo bare som fuldstændig nybegynder. Ikke desto mindre blev jeg da ret glad for resultatet.

Vi skal til en bootcamp i Kbh i september, og der vil det blive afsløret hvilken sandal der bliver sat i produktion. Det skal lige siges at jeg er oppe mod 59 andre Officerer så konkurrencen er hård, haha. Hvad synes I? Hvis I da kan se hvad det ligner? 🙂

14 kommentarer

 • Den er sgu da super fed! Godt gået! Dén sandal ville jeg gerne eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød 🙂 det er jo der der skal til, at folk gerne vil have den 🙂 så du må lige krydse fingre, hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er krydset, samtidigt med at prisen er mummy-venlig, så mutti her kan erhverve sig et par 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaa det ville bare være perfekt 🙂 Det bliver offentliggjort her i eftermiddag hvilke 5 par vi officerer skal stemme om, så håber virkelig mine er en af dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, godt gået 🙂 Illustrator go home 😉 Jeg kan godt lide den, og jeg synes, din personlighed skinner igennem her. Den er meget dig, super cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød L 🙂 det er nemlig det jeg gerne ville have, at man kunne se det var min sandal, så det er dejligt du kan se min personlighed igennem sandalen 🙂 Nu er der jo ikke farve og materiale på min tegning, men det kommer forhåbentlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er du bare god !! De er fantastiske 🙂 glæder mig så meget til at se dem når de er færdige 🙂 for er sikker på dine går lige igennem !! jeg ville hvertfald så gerne eje dem 🙂 !!
  Du så utrolig dygtig smukke 🙂 !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du bare sød <3 Jeg håber selvfølgelig virkelig at mine bliver dem der bliver produceret, men samtidig sidder der helt sikker 59 andre dygtige piger med lige så gode ideer 🙂 Og faktisk glæder jeg mig da helt vildt til at se hvad de har fundet på. Men hold op hvor ville det være sejt, hvis bare det blev lavet i 3D så man rigtig kunne forestille sig den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er du da sej til Josephine!! 🙂
  Og som Lullumut skriver, så er de meget dig! Det er godt klaret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak søde Ida. Mine blev desværre ikke blandt de fem udvalgte, så den går nok ikke længere end drømme, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fine…
  Jeg kunne i hvert fald godt bruge sådan et par til næste år…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Custom Art