27072013

Custom Art

Vi bliver lige i det lyserøde tema, håber det er ok? Igår så jeg et meget fint lille maleri ovre hos smukke Tina og faldt fuldstændig pladask for det. Det er nemlig disse fine malerier fra Custom Art som tiltaler mig og ville passe perfekt ind i mit kommende hjem i England. Indtil videre laver Custom Art disse malerier i ret små størrelser, men de er så fine og så kan man selv ønske farve, citat etc. Jeg kunne lige se for mig at have et 100x100cm hængende med en stor, lyserød flakon, pænt!

I kan finde Custom Art’s Facebook side her hvor alle bestillinger foregår. Og pigerne bag er så søde og imødekommende, bare et lille tip 🙂

4 kommentarer

 • De er fine og meget pigede! Tror det blev i et singlehjem, hvis jeg skulle have mig sådan én!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha er det rigtigt? 🙂 Min kæreste har slet ikke noget imod jeg sætter et lyserødt præg på hjemmet, du skulle have set vores gamle lejlighed 🙂 Alle der kom besøg undrede sig over jeg fik lov til det, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yayyy 🙂 !! De er bare så fine !! Glæder mig til at se dit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Bestilte ikke et endnu, men når jeg gør skal det være samme farve som dit, men vil rigtig gerne have det noget større 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27072013