09072013

2 weeks

Hej med jer.

Kan se her er lidt stille i disse dage, men bebrejder jer ikke, jeg er jo selv ude i det gode vejr. Ikke desto mindre skal jeg jo lave en update på mit shoppe-stop da det igen er fredag. Endnu en uge er gået forrygende og jeg er ikke faldet i. Der har ikke været de store fristelser heller, hvilket jo er skønt. I ugens løb har jeg modtaget nogle virkelig fine gaver, og det hjælper helt sikkert på shoppetrangen. Derudover modtog jeg et meget fint gavekort til Salling, men da jeg i mandags gik rundt derinde for at finde noget jeg kunne ‘købe’ slog det mig at det jo var pointen ikke at købe, hvad enten det er med mine egne penge eller med et gavekort. Derfor puttede jeg det pænt tilbage i tasken, så jeg ikke stod tilbage med følelsen af at have udvalgt noget i en butik og købt det. Og det var faktisk slet ikke så slemt 🙂

En af de ting der virkelig hjælper mig er at holde mig fra de online shops, de frister simpelthen for meget. Trendsales er også farlig: falder hele tiden over mega flotte tasker derinde :O Men jeg må holde ved mit løfte til mig selv 🙂

Kan I have en dejlig weekend!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09072013