26062013

Will it be possible?

Godaften kære læsere.

Jeg ligger stadig på langs og har det virkelig af H til – skide tømmermænd!

Jeg har indgået en deal med mig selv: ingen shopping i juli. Ingen! Selv ikke en lille bitte neglelak. Sagen er at jeg ikke får SU længere og pt. er arbejdsløs samt står og skal flytte om en måned. Derfor har jeg sagt til mig selv at jeg må tage en ‘kold tyrker’ og holde pengene tæt. Jeg forsøgte på selv det samme i maj, det gik overhovedet ikke. Men nu er jeg virkelig opsat.

Min plan er at opsummere min uge hver fredag i juli og gennemgå ugen’s fristelser og beskrive hvordan jeg (forhåbentlig) kom helt igennem fristelserne.

Har I nogensinde prøvet at holde en shoppe-fri måned? Og var det hårdt? 😮 (og ja, alle sager på collagen hjemsøger min shoppetrang pt. 😉 )

31 kommentarer

 • Jeg har holdt shoppestop en måned ja – Og holdt det!
  Den første uge var det hårdt, måske mest fordi der var så lang tid til, at jeg igen måtte shoppe, men derefter var det faktisk ikke nær så hårdt som jeg havde frygtet! Og tro mig Josephine, når man når om på den anden side, så er man bare så enormt stolt af sig selv!! 🙂
  Jeg planlægger selv at snuppe endnu en shoppefri måned i løbet af efteråret – Så helt slemt var det nok heller ikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor sejt klaret, mon ikke jeg har fulgt lidt med i det på bloggen? 🙂 kunne sagtens forestille mig det er hårdt den første uge. men jeg må bare holde mig travlt optaget med at pakke lejligheden ned 🙂 Og jeg tror gern eman er stolt af sig selv, nu glæder jeg mig egentlig helt til at prøve det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg glæder mig faktisk også lidt til jeg skal i gang til efteråret 🙂 Og hey – Så er en gevinst vel også fortjent? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaaa det kan jeg godt forstå, synes faktisk det føles helt godt 🙂 Men det er også fordi jeg ved jeg har en rejse som mål og så er det bare endnu mere motiverede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også prøvet at have shoppestop i halvanden måned sidste år! Jeg ville købe en dyr taske og aftalte så med en veninde at jeg kun måtte købe den hvis jeg efterfølgende ikke shoppede i 1 ½ måned. Jeg holdt det, og synes egentlig det var hårdest i starten. Tror det hjalp at jeg havde indgået en aftale med hende og ikke bare mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor godt gået!! og 1,5 måned er mega godt! Men jeg tror du har helt ret, når man ved man har et formål med det og har lavet en aftale med en 3. part, så er det måske lidt lettere? Jeg kan nok fornemme at jeg skal holde trit her i starten. Det er vel bare sådan lidt som at stoppe med at spise slik i en måned?

   Min plan er faktisk at jeg måske holder det i 1,5 måned, for så passer det nemlig med at jeg rejser til USA, og hvor fedt må det ikke lige være at købe sin første ting derovre, velvidende at man ikke har købt noget siden sidst i juni? Kunne være cool og et godt må tror jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det godt 😉 Har prøvet det en måned. Men jeg tror altså det er hårdest når man går hjemme, så er der mange fristelser 😉 Jeg kommer nok ikke til og holde shoppe stop måned sådan lige foreløbig da jeg skal på ferie osv 😉 Også selv om jeg sparer op til en dyr taske 🙂 Chanel skoene hvad koster de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er nemlig vildt svært når man går hjemme og der er så mange fristende tilbud på diverse webshops. Men jeg tror bare at hvis man tænker over hvor meget man kan spare op i stedet, så kan det også lokke lidt 🙂 Men det er ufatteligt svært når man skal på ferie, der er det jo altid et must at shoppe! De ligger omkring 2000,-

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok det lyder da fairnok 😉 Jeg skal til Hamburg om et halvt år (december) og til den tid har jeg lovet mig selv at jeg vil spare op til et designer køb muligvis denne http://clamour4glamour.looklab.dk/accessories/wallet-on-a-chain/ men har desværre ikke set pris nogen steder 🙁 Skoene fra Chanel var også oplagt men så går der lige lidt langt tid før jeg kan bruge dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det er nemlig altid en god ide at have mål. Den er også rigtig fin, mener den ligger omkring de 10.000. Skoene ville være oplagte, men de går eftersigende ud af produktion, de sidste sendinger Chanel butikkerne får bliver til september 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig virkelig til at se hvordan det går dig. Jeg planlægger selv at holde lav profil med undtagelse af den første uge, som jeg tilbringer i Berlin.

  Jeg tager af og til en måned uden shopping, og når jeg har taget beslutningen synes jeg faktisk det er relativt let. Jeg gjorde det sidst i Maj hvor jeg klarede næsten hele måneden, og det var befriende ikke at tænke på forbrug. Helt sikkert sundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er dejligt at høre jeg ikke er den eneste der går med tanker om et lille shoppe stop, og er helt sikker på det er sundt for både en selv og ens økonomi. Jeg er hvertfald gået all in 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cathrine

  Sikke dog en fin Collage !! Hvordan og hvor har du lavet den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har jeg ofte gjort under min uddannelse; og det kan du sagtens! Jeg ved det 😉

  God bedring, hi hi 😉

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød L, tak for din tiltro 🙂 jeg håber også jeg kan. Og føles det ikke rart at have lidt flere penge på kontoen når man har shoppe stop?

   Haha tak, har det lidt bedre nu 🙂 God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Jeg glæder mig til at følge dig- og gøre det samme 🙂 jeg er sygemeldt og har været det siden medio april, den første med. Hvor jeg var indlagt gav sig selv- jeg købte ikke noget :))) men tak! Efter det er der ændret på det, og jeg må trykke på bremsen, utroligt så mange pæne ting man finder når man har alt for goooooo tid 🙁
  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Louise. Uh ja det lyder ikke godt med en sygemelding, så har du jo nemlig al tid i verden til at blive fristet. Og mmå indrømme, det er altså heller ikke helt let når man læser mange blogs, for så bliver man jo let fristet hele tiden 🙂 Men håber det kan lade sig gøre, også for dig hvis du satser på et lille stop 🙂 Rigtig god bedring og rigtig god weekend.

   Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede i maj måned sidste år, og jeg klarede det næsten – indtil Companys i Friis startede ophørs udsalg, så måtte jeg simpelthen op og se, hvad de kunne tilbyde, og kom til at bukke under for udsalget. Jeg overvejer også at holde shoppefri måned i juli, så jeg har det ekstra at shoppe for i USA, og muligvis igen i september, hvis jeg bruger for mange penge på ferien, ha ha 😀

  Jeg er sikker på, at du godt kan klare det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja okay så er det jo også bare virkelig svært når de har ophørs udsalg. Jeg blev med vilje væk derfra dengang, for ved hvor farligt det er, haha. Men synes det er en rigtig god ide mht usa, jeg vil gøre det samme 🙂 Selvom jeg har sparet op længe til shopping derovre :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det glæder jeg mig til at læse mere om! Jeg står i præcis samme situation som dig, så alle råd er velkomne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh ja så kender du alt for godt problemet med at SU og dagpenge ikke overlapper 😮 men jeg skal nok opdatere og give gode råd, hvis jeg kan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør jeg nemlig! Og når man så skal betale indskud + 1. mdr husleje for den nye lejlighed + husleje for den gamle lejlighed, så har pengepungen det rimelig stramt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Å ja, det tør jeg slet ikke tænke på! Håber vi klarer den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forsøger i øjeblikket fordi jeg snart skal til USA. Og jeg holdt faktisk mit shoppe stop i halvanden måned før jeg købte 2 stykker tøj. Og nu skal jeg bare fortsætte med ikke at købe noget. I stedet holder jeg mig motiveret ved at opdatere min profil på Trendsales og får på den måde tjent lidt penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   jeg er i nøjagtig samme situation mht usa. Har dog ikke før holdt shoppestop, men satser virkelig på at kunne gøre det denne gang 🙂 Jeg prøver også at få solgt noget på TS, men synes der er lidt dødt derinde i øjeblikket?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja er det lidt desværre. Det er ikke de vilde køb folk gør sig. Håber du får solgt en masse på dit loppemarked så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hatt shoppefri måned, og det var overraskende lett så jeg forlenget den med 2 måneder til. Disse månedene gjorde at jeg hadde mye mer tid til overs, ble mye mer kreativ og fikk øynene opp for at jeg faktisk har ganske mye klær fra før. Dessuten har jeg fått et helt nytt syn på fårbrukerkulturen i verden i dag. Så det er bare positive virkninger av en periode med full shoppestopp. Lykke til, fine deg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor lyder det bare fint. Og dejligt at høre at det har været let for dig, så håber jeg at jeg kan holde mit stop indtil 16. august hvor jeg rejser til USA 🙂 men du har ret, man får åbnet sine øjne på en helt anden måde, det er jeg sikker på. Mange tak da, håber det kan lade sig gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathe

  Ej nej nej nej nej de sandaler der er jo lavet til at sidde på mine fødder! 🙂 Hvor er de fra?
  Stort held og lykke med Shoppe-stoppet – jeg krydser fingre for at det går bedre denne gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er nemlig vildt flotte, dem har jeg været så tæt på at klikke hjem i et par gange. De er fra Zara 🙂 og tak, det skal nok gå! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26062013