Hey, it's my birthday soon

What would Blair Waldorf do?

Ja det spørger jeg altså mig selv om lige nu. Har haft den skønneste weekend med afslapning i Blokhus. Kom hjem her til eftermiddag for at påbegynde eksamensforberedelserne til tirsdag, og så er mit strømstik s.. gået i stykker, det er under 3 måneder gammelt. Eih!! Så nu må jeg ty til iPad’en og J’s computer. Men vi skal rejse onsdag og vil gerne have min egen computer med til England så jeg kan blogge ordentligt. Eih! og skal til Kbh hele dagen i morgen, og til frisøren tirsdag og til eksamen tirsdag og rejse onsdag. Stress!!

Nå, bare lige en update fra mig, jeg forsøger at holde bloggen kørende de næste par dage, selvom det bliver lidt svært, pyh ha. Kærlighed til jer!

Btw, hvad synes I om det mørkere blonde hår på billederne? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey, it's my birthday soon