6 years ago

One for the tall girls


Med mine 179 cm døjer jeg altid med at finde jeans der er lange nok (Zara & Gina Tricot – Go home!). Derfor har jeg et lille tip til jer der har samme problem. Forleden stod jeg tilfældigt og kiggede på et Vila stativ udenfor butikken, og her hang disse jeans til sølle 100,-. Jeg prøvede dem og de var perfekte: perfekt længde, perfekt fit, perfekt vask!

Så piger med lange ben, som ikke altid har lyst til at bruge 1200,- på et par Acne jeans – Vila kan anbefales. Jeg skal hvertfald derind for eftertiden når jeg skal have nye jeans. Bare et lille tip 🙂

17 kommentarer

 • Lotte

  Uh har samme problem – kan sjældent handle jeans i high street butikker som Zara, H&M etc. De ser fine (og lange ud), dem du har fundet 🙂 Hvad hedder modellen?

  L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja og det er simpelthen bare så irriterende, for det er jo ofte high street kæderne som laver budget-venlige trendy jeans 🙂 Modellen hedder Filipi 🙂 Og de er nemlig lange, total optur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   Takker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Så lidt 🙂 god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Det må jeg huske! Har med mine 180 cm også ofte problemer! 😛
  MEN! Dr. Denim laver nogle der er lange nok. Jeg køber dem i den style der hedder Plenty for den er højtaljet, men man kan også få Kiss som er alm. talje. De koster 400 kr. så der kan man også være med hvis man ikke har så mange penge. Er i hvert fald glad for mine 🙂 Bare et lille tip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh det problem kender jeg alt alt for godt, er selv 180. Har fundet mig en model i H&M der er fantastisk, i længde 34, dog forhandles de kun på nettet i den længde men når man ved hvad man skal have så gør det ikke så meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja så kender du jo alt til det! Har du virkelig fundet et par H&M der er lange nok? For synes at hver gang jeg prøver en længde 34 derinde, så føles det som en længde 32? Men det kunne da godt være jeg skulle give det et ekstra forsøg 🙂 Tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved mig er det lige omvendt, jeans er altid mega lange hos mig :s men godt at du fandt et par og de ser rigtig godt ud på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja så skal du nok ikke en tur i Vila, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, jeg må fluks i Vila!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ud over at de sidder helt perfekt på dig, så er farven og vasken jo også virkelig fed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De har et ret perfekt fit til mig ja, og det er nemlig den flotteste farve – hvem havde troet at man kunne finde det hos Vila? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige kommet til at købe mit trejde Acne 5 SKin pocket på nogle få måneder så jeg har (desværre) nok ikke brug for (eller råd til) flere – De ser ellers ret lækre ud!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hold da op, du må tjene kassen 🙂 Så kan jeg godt forstå du ikke trænger til flere jeans lige nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 years ago