My Education & My Future

In the army now..Hej med jer.

Dejligt I synes om at høre om min uddannelse 🙂 Som jeg skrev igår på bloggen’s facebook side, så er der sket noget ret sejt. Jeg er nemlig blevet en del af Bianco’s Fashion Army. Der var over 2600 personer fra Dk, Norge, Sverige og Finland som søgte og vi var kun 60 som blev udvalgt. Det er stadig småt med detaljer om hvad det egentlig indebærer, men indtil videre har jeg fået til opgave at designe min egen sko – det skal jo nok blive interessant.

I forbindelse med min ‘optagelse’ fik jeg også lov at shoppe lidt hos Bianco, og valget faldt straks på disse skønheder. Er sikker på jeg nok skal få dem brugt flittigt over sommeren med denim shorts.

I kan læse mere om Bianco’s Fashion Army her og støvlerne kan pt. kun købes i Bianco’s butikker og koster 999,- 🙂

Nu vil jeg tage ud og spise en pre-fødselsdags middag.

8 kommentarer

 • Endnu engang stort tillykke, det er altså super fedt for dig 🙂 Gad virkelig godt være med. Og jeg er ret vild med de her cut-out støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   HVor er du sød L! Kan jeg virkelig godt forstå, ærgeligt du ikke kom med. Jaa de er så fine og skide gode at have på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det 🙂 Håber vi kommer til at se den sko som du designer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød, det håber jeg virkelig også! Jeg skal nok vise jer den når designet er lavet, så kan I forhåbentlig få lov at stemme på min sandal så den kan vinde 🙂 haha, først skal jeg lige have tegnet den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt. Tillykke med det! 😀 Og skoene er jo så fine. Jeg elsker, at man kan se ind til foden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak søde Sofie, er så spændt på hvad det komme til at indebære. Uh yes, så fine samtidig med de er så rock’n’roll 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke støvler! Kan godt forstå at du valgte dem! 🙂 Og tillykke med optagelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak 🙂 ja de har også side på mine fødder siden jeg købte dem, så fine altså

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Education & My Future