One for the tall girls

Detox


Jeg er kæmpe fan af Kusmi te og ikke mindst deres Detox te. Det siges at det skulle være utrolig sundt for en, fordi det renser ud i din krop og indeholder en masse antioxidanter. Min kæreste er ligeledes kæmpe fan. I fødselsdags gave havde han blandt andet købt Kusmi’s nyeste skud fra stammen til mig: Endnu en lækker Detox. Den hedder BB og er en grøn te med duft af grapefrugt. Den dufter himmelsk og smager ligeledes fantastisk. Bare et lille tip herfra.

Jeg tror hellere jeg må lave mig en kop, trænger virkelig til en udrensning efter gårsdagen’s dimissionfest, puh er lidt tung i hovedet idag 🙂 I får outfit på bloggen senere, så vi ses 🙂

2 kommentarer

 • Heejsa.

  Sådan en detox bøtte? Hvor meget er det du giver for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Uh fik den lille i en gave, men den store ligger i 220,- mener jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One for the tall girls