Cookies & Winners

New Fitness Gear

Hej Piger!

Det bliver lige til endnu et indlæg idag, håber det er ok 🙂 Jeg ved at der er rigtig mange af jer der går op i træning, så ville lige vise jer mit nye træningstøj som kom med posten igår. Det er dinsport.dk som har været så søde at sende mig dette über lækre sæt fra Kari Traa. Undskyld de indendørs billeder, men I får mig altså ikke til at pose udenfor i træningstøj, eller i fitness centret for den sags skyld, haha.

Sættet er vildt elastisk, hvilket betyder at det sidder super tæt. Det vejer intet, så det føles lidt som om man ikke har noget tøj på, dette skulle jeg lige vænne mig til 😉 Jeg har lige lavet min daglige squat challenge (et lille hint i collagen), og selvom det blev ret varmt, så kunne min krop let ånde i det nye sæt.

I kan finde toppen lige her samt bukserne her, begge items er på udsalg, hvilket en hel del andre lækre sager også er hos dinsport.dk.

Hvis I skulle være interesseret i at læse et af mine andre fitness indlæg, kan I se mere lige her.

God aften piger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies & Winners