Summer Details

Hey, it’s my birthday soon

Åh altså, juni måned nærmer sig og dermed min fødselsdag. Glæder mig da. Har været i gang med at lave en lille ønskeseddel med store ønsker (også for pengepungen), mon man får større gaver når man bliver 25 år og bachelor på samme tid? :p Haha.

Kenzo sweateren prøvede jeg på i sidste weekend, og den MÅ tilføjes samlingen. Solbrillerne er så fede, og tror måske jeg kommer til at købe dem før tid, de har dem nemlig hos sunglassesshop.dk til en rigtig god pris.  Nå, ellers må espadrillaerne og tasken i mint meget gerne flytte hjem til mig, men det er nok lidt for stor en drøm! Objektivet skal jeg have fat i før eller senere, det samme med stolen som jeg har ønsket mig siden jeg blev 20! Og så håber jeg bare på en stor buket peoner, det ville næsten være den bedste gave, haha!

12 kommentarer

 • Årh, stolen må jeg også bare eje på et tidspunkt. den er så smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er Sunglassesshoppen? Er den reel? 🙂 Også vil jeg lige høre med Chanel brillerne om det var sådan at du også skulle ringe bestille dem over nettet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den er 120% reel 🙂 og ja, Chanel briller skal bestilles via kundeservice. Du skal bare sende dem en mail, så bliver du kontaktet af en dansk medarbejder som ordner betaling med dig 🙂 spørg efter Puk hvis det er hun har styr på sagerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for hjælpen 🙂 Overvejer kraftigt snart og bestille et par Chanel eller Ray-ban briller, men ville gerne lige høre fra andre der havde handlet der før 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det kan du hvertfald sagtens gøre 🙂 har lige bestilt endnu et par idag fra dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok 🙂 Jeg glæder mig til og se hvad for nogle du har bestilt 🙂 Jeg kan sgu ikke helt bestemme mig for hvilke jeg vil have 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • skønne ønsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad godt hapse alle tingene!! Især solbrillerne og Guccis Disco Bag har jeg også kig på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tell me about it 😉 har lidt leget med tAnken om at give mig selv tasken som færdig-med-uni gave :p Men det er også mange penge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne ønsker…. jeg håber du får det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er du sød, det håber jeg virkelig også, men nok ikke helt sandsynligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Details