25052013

Cookies & Winners


Lavede disse småkager forleden og sidder nu og nyder en efter at have printet mit projekt. Jeg har sågar åbnet en flaske vin! De sidste par dage har været hektiske og ikke særlig rare. Fik en rigtig træls besked mht. min fremtidige uddannelse, så pt. er intet sikkert, alt er åbent og jeg føler mig som en stor fiasko. Jeg skal nok informere jer om hvad der kommer til at ske til september, så snart jeg selv ved det med sikkerhed, men vil helst ikke skuffe flere end jeg allerede har gjort, så I må lige vente lidt endnu 🙂 Lige nu har jeg bare sådan en tom fornemmelse i maven. Heldigvis har jeg aflevering af projekt i morgen, en dejlig weekend i sigte, en lyn-tur til Kbh på mandag for bl.a at se bedste A samt en uges ferie i England på onsdag at se frem til – det skal nok gå 🙂

Har desuden fundet to vindere af biograf billetterne, det blev Anne Katrine og Zofia Bodi, jeg sender jer mails 🙂

4 kommentarer

 • De ser ellers meget lækre ud de cookies og er vild med billederne 🙂 Lyder da alligevel træls med studiet osv. men håber det hele kommer til at flaske sig alligevel søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det var de virkelig også 🙂 Men tak, er sikker på alt også nok skal komme til at gå på bedste vis 🙂 Bare ikke noget for sådan en kontrol freak som mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv øv søde, det er jeg ked af at høre. Op med hovedet, er sikker på det hele nok skal gå 🙂 kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak søde, skal helt sikkert nok finde en løsning, bare øv når tingene ikke altid går som man gerne vil have 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25052013