03042013

Fit For Summer – Update

Jeg tror de fleste af jer husker mit ‘Fit For Summer‘ indlæg hvor jeg fremlagde mine planer for hvordan jeg ville træne min krop lidt bedre og spise lidt sundere? Anyways, synes I fortjener en lille update nu jeg har været igang i en måneds tid.

Kost: Jeg startede rigtig godt ud med sunde frokoster primært bestående af avocado og fisk. Dog kørte jeg virkelig hurtig sur i avocado og får nærmest kvalme ved tanken om at spise det igen. Derfor har jeg bare sørget for at spise en masse sundt, især grønt.
Jeg er blevet virkelig god til at vælge groft brød frem for hvidt og dette er et stort fremskridt. Ligeledes spiser jeg kun brune ris nu.
Hver morgen drikker vi lækre smoothies med masser af frugt i. Dette giver os begge herhjemme det vildeste vitamin kick fra morgenstunden, og det føles skønt! Det tager måske lige 5 minutter om morgenen at gøre klar til og lave en smoothie, men det er det hele værd kan jeg hilse og sige 🙂
Angående de søde sager, så har jeg måske skåret lidt ned på kagerne i hverdagen, men synes nu stadig jeg spiser en del bland selv slik og giver den gas med kager i weekenden. Så den er lidt sværere at få bugt med, men mon ikke det kommer 🙂

Træning: Jeg er ikke begyndt at træne mere end jeg gjorde før; går i fitness 3-4 gange om ugen hvor jeg tager ca. 30 minutters styrketræning pr. gang. I starten var jeg god til at opvarme med 10 minutters løb eller step, men det er simpelthen for kedeligt for mig, så det har jeg droppet.
Jeg fokuserer primært på mavemuskler, arme og numse. Jeg har fundet et virkelig godt træningsprogram til mavemusklerne der kører på 8×25 forskellige øvelser, og dette tager ca. 6-7 minutter.
Til at starte med kørte jeg all in på numse øvelser, men synes simpelthen de er så hårde og så har jeg det med at give op, haha!
Armene træner jeg som jeg altid før har gjort det, og det virker fint for mig.

What now? Jeg har ikke tabt mig den seneste måned, men som I nok husker, så var dette heller ikke intentionen. Indtil videre er jeg rigtig glad for min ‘nye’ livsstil og har i sinde at fortsætte og presse mig selv ud i de hårde øvelser i fitness centret, for kan da allerede se forandringerne på min krop, og det er rart.

Og ja, så kan I også lige se resultatet af min operation i september: Arret blev mindre, men kan desværre ikke prale med at det er pænt. Det bliver så stort et ar nok aldrig 😉

19 kommentarer

 • Du trænger jo heller ikke til at tabe dig søde Josephine, så syntes det er fedt at du er blevet glad for din nye livsstil! Er desuden dejligt at læse, når du indrømmer at noget er hårdt osv. gør det meget personligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det er virkelig virkelig hårdt nogle gange, og sjovt nok har jeg det med at give op lige så snart jeg får sved på panden, så begynder jeg nemlig synes det er ubehageligt og kedeligt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en mave Jose 😀 pift ;p Jeg læste engang en artikel om en kvinde der tillagde sine ar samme betydning som en tatovering, bare langt mere autentisk. Det var faktisk virkelig klogt synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha hvor er du sød 🙂 Ja det kunne være mega sejt, men mine ar ligner bare ikke rigtig noget? Kunne være så fedt hvis man, ligesom Dumbledore, havde et ar der var en tro kopi af London’s undergrund 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha årh ja :D! Dét ville være cool!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega sejt, Josephine! Way to go!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til, at det passer dig rigtig godt med din nye livsstil… og der er jo det vigtigste…
  Jeg syness det er sejt, at du holder ved.. og hva’ ….Lidt slik og kage er der jo også plads til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg er rigtig godt tilpas ja, så længe der stadig er plads til alle de ting som smager godt og man værdsætter, så tror jeg sagtens man kan forene begge dele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejligt, er selv gået seriøst i gang, spiste alt for meget kage og slik. dejligt med inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Skønt jeg kan inspirere lidt, og rigtig meget held og lykke til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ar eller ej, så har du den flotteste krop, J. vær du stolt og glad for den :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du bare evigt sød K! Jeg tror bare ikke jeg har passet alt for godt på min krop, og tror det er fonuftigt nok at tænke en smule over hvad man putter i munden. (siger jeg og sidder og spiser en Kinder og et choko påskeæg mens jeg skriver dette 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • You go girl! 🙂 Men du er jo så flot slank i forvejen! 🙂

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du da bare sød 🙂 det var nu heller ikke for at blive slank at jeg ændrede mine vaner lidt, bare såmænd for at blive sundere og mere trimmet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Way to go girl! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R-E-S-P-E-C-T ! 😉

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tak Linda 🙂 Men du har da i den grad også styr på træningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03042013