London Diary

Air Force 1Det siger lidt om en sko at den er navngivet efter præsidenten’s fly, ikke? Jeg har cravet disse i evigheder, men havde egentlig valgt ikke at købe dem før USA turen. Men da kursen var sat mod London, vidste jeg at de måtte hjem til mig, og tak da for at man kan passe junior størrelser, der er altså penge at spare 🙂

4 kommentarer

 • Jeg ville gerne se hele dit outfit. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor finder du dem i børnestørrelser, og hvor højt går de op i størrelser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Købte dem i Nike Town på Oxford Circus. De går op til str. 38,5. Men Nike’s egen hjemmeside har dem som regel også i junior størrelser samt mange andre webshops. Bar kig under børne/junior sko i stedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London Diary