09012013

The eBay Jacket

Bloggens nok hidtil mest popuære item. Har aldrig fået så mange henvendelser fra jer omkring én ting før, og har på fornemmelsen I allerede er mange som har bestilt den hjem, jakken fra eBay. Jo! det er en tro kopi af Zara’s, men hvor den koster 1500,- i Zara, koster den 200 på eBay, og der er sågar virkelig hurtig levering.

I finder den lige her og jeg købte min i large, da de er små i størrelserne. Håber det besvarer alle jeres spørgsmål 🙂

So far the most popular item on the blog. To answer all of your questions, You will find it right here on eBay and I bought it in large, since the sizes are small 🙂

32 kommentarer

 • Cool! Den klæder dig virkelig godt!

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Lækker, hmmhvad med told ?? den er jo ikke fra eu land 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg ville ikke frygte told hvis jeg var dig 🙂 Har ikke hørt fra nogen (og der er mange der har købt den efter mig) at de har fået den taget. Og hvis den skulle blive taget, så er det omkring 100 kr der bliver lagt oveni, stadig til at overkomme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Jeg modtog min igår – og er allerede så vild med den!

  Tak for din gode anmeldelse og hurtige- og hjælpsomme svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Gud det var hurtigt, super 🙂 Og det var da så lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Ja jeg blev også rigtig overrasket over at det gik så stærkt 🙂 men super skønt!
   og så endda uden told 😉 We liiiiike.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det er virkelig et fund for de pnege, på alle tænkelig måder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er helt vildt lækker 😀
  også til 200,- det er jo et FUND !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen uden tvivl, har også på fornemmelsen en del har bestilt den hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh søde J… du frister mig! Prøvede den i Zara og en xs sad godt. Hvilken størrelse fra eBay ville du så anbefale? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den er virkelig også lækker 🙂 uh, den er svær, jeg ved nemlig ikke hvilken størrelse jeg skulle have i Zara, men vil tro en medium vil passe dig, altså fra eBay, Det ville være ærgeligt at købe den for lille 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår virkelig godt hypen!! Den er så mega flot og virkelig et scoop 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen totalt, man kan jo nærmest ikke leve uden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Fedt, bestilt 🙂 tak for en fin blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Fedt, fedt, fedt 🙂 og det var da så lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den er så fin den jakke! Tak for tippet 😉
  Ved du hvor lang tid der ca går for at få den sendt?
  Jeg bestilte d. 28 december og jeg er hammer utålmodig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Vil skyde på du får den inden ugen er omme eller i næste uge 🙂 der har generelt været rigtig hurtig leveringstid på denne jakke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er så fin, men du ved Ebay og mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha, som sagt, så er der ikke noget at være bange for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg modtog min i går og jeg er så glad for den :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da den jeg bestilte sidste weekend !! Glæder mig vildt til at få den – havde nemlig også et crush på Zara’s udgave, men var lige lidt over budget for highstreet for mig! Fedt at se den på ! 🙂

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Er helt enig, Zara’s var i overkanten, specielt i forhold til den dårlige kvalitet de kunne tilbyde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frederiksen

  Hejsa

  Jeg har lige købt en ring af dig og med den var dit kort. Sikke en skøn blog du har. Jeg vil helt sikkert følge dig. Jeg overvejer at bestille denne jakke, men et meget i tvivl om hvad størrelse jeg skal bestille. Jeg bruger 38-40 i jakker og hvis de er smalle i ærmerne og ved brystet skal jeg helt sikkert have 40. Tror du en large er stor nok til mig eller skal jeg helt op i xl.

  Og tak for ringen. Jeg er så glad for den.

  Mange hilsner fra Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det var godt du fandt frem til min blog, og er glad for du er glad for ringen 🙂 Hmm, jeg er normalt 38 i jakker og jeg har den i Large tror jeg 🙂 jeg mener ikke man kan få den i XL? men den er ikke helt vildt stram til mig, men ærmerne er tilgengæld korte, jeg er dog 178 og har lange arme, så det er nok derfor 🙂 men hvis man kan få den i XL, ville jeg nok gøre det, så er du sikker 🙂 Og de er vildt! små i størrelsen! Håber det var svar nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • VIRKELIG skøn jakke – bestilte den med det samme, da jeg læste om den herinde på din blog 🙂 og modtog den kun 2 uger efter jeg bestilte den. Er sikker på, at jeg bliver super glad for den!!
  Har netop lagt lidt billeder ind af den på min blog og linket her til din side, som tak for inspiration.

  http://byjeanettechristina.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er det dejligt du kan li’ den 🙂 og tak for den fine henvisning på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine BO

  Hej Josephine!

  Tak for en altid spændende og inspirerende blog 🙂
  Jeg tænkte på om du har mulighed for at smide et nyt link herind på jakken?
  Det andet virker desværre ikke længere og jeg har fundet en anden på ebay som jeg tror er magen til, men er simpelthen sådan i tvivl og vil gerne have én magen til din for den er simpelthen så pæn (og billig) 🙂

  Mvh. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Katrine. Jeg skal straks lige se hvad jeg kan gøre 🙂 Jeg smider bare linket herinde. Men er sikker på den jakke du ar fundet frem til er magen til, alle de ebay jakker er stort set ens 🙂

   Og tak, hvor er du sød. Er så glad for jeg kan inspirere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May Marguerite

  Hvis man normalt er en xs/s i jakker, hvilken størrelse vil du så anbefale til denne + hvilken str., bruger du normalt selv – da jeg kan se du har bestilt din i L 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Så vil jeg bestille en medium 🙂 jeg er normalt selv medium i jakker og bestilte derfor large, og den passede fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09012013