SS’13 According to me #3


Hermed kommer 3. og sidste indlæg i en række af posts hvor jeg har givet et bud på hvad vi kommer til at skulle holde øje med til foråret. Efter at have været igennem ensfarvede outfits og striber, er vi nu nået frem til farven orange. Jeg ved rigtig mange har et lidt ambivalent forhold til farven; en del af mine veninder kunne aldrig finde på at købe noget orange. Jeg personligt ser så mange muligheder i farven og til foråret bliver farven et hit. Om det er som en beklædningsdel der har farven eller en accessory, så er det ikke til at komme uden om. Faktisk synes jeg det ville være utroligt smukt med orange til før-nævnte tendenser, altså ensfarvede outfits og striber.

Hvordan har I det med farven Orange?

Here’s the third and last post in a line of post where I’ve told you guys what I believe will be something you can’t miss this spring. We’ve been through single coloured outfits and stripes, and now the colour orange. I know a lot of you guys find the colour a bit difficult, you love it and hate it at the same time. I personally, find the colour lovely and very inspiring and this spring, the colour will be the shit. Either as a part of your clothing or as an accessory. I believe it would be very beautiful and would go well with the two themes mentioned above: single coloured outfits and stripes.

How do you feel about the colour?

9 kommentarer

 • Godt indlæg søde! 🙂 Jeg er selv ret så tosset med orange. Så engang en pige iført en orange blazer og det så simpelthen SÅ fedt ud! Lige siden har jeg bare været hooked på at ville eje en selv 😀 Ved du hvor jeg kan skaffe en?
  God lørdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg ved lige præcis hvad du mener 🙂 jeg har tænkt mig at lave nogle indlæg med sager der kan tilkobles de her tendenser, så skal jeg nok lige have en orange blazer in mente når jeg laver indlægget 🙂 og så god lørdag til dig søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en super lækker blog du har, fed stil du har og skønne indlæg 🙂
  følger nu med på bloglovin 😉

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak for de vildt søde ord 🙂 dejligt du har lyst til at følge med! Håber ikke jeg skuffer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker farven orange , især brandt orange. Jeg ville i hvert fald gerne have en taske, habitjakke og en kjole i denne farve. Den bliver os så lækker når man en gang får lidt kulør igen, mums 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også haft det lidt ambivalent med orange, men er faktisk blevet ret vild med den der lidt støvede tone, som næsten er ferskenfarvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lille tip: NEYE i Friis har utroligt mange orange tasker fra både Aura, Tiger of Sweden, DKNY, Claudio Ferrici osv. fra efteråret på tilbudet. Gør dig selv den tjeneste og gå ind og se dem inden søndag, hvor udsalget slutter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det vil jeg da gøre 🙂 men kan godt være jeg lyder lidt snobbet, er bare stoppet med at købe lidt billigere tasker, og derfor spare op til nogle dyre, lækre nogle. Men kigger lige forbi 🙂 tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's in the detail