30012013

New In – Orange Mulberry Wallet

Tjek lige dette vidunder ud. Har siden jeg anskaffede mig min Mulberry Tillie taske, ville have en tilsvarende pung. Ikke nødvendigvis matchende (jo mere farve, des bedre). Derfor kunne jeg ikke modstå denne smækre sag. Kan I ikke godt forstå det? Og så passer den også perfekt til forårets orange tendenser. I love it!

Check out this wonder. Ever since I got my Mulberry Tillie bag, I wanted a wallet to go with it. Not necessarily a matching one (the more colour, the better). Therefore, I couldn’t resist this lovely one. Don’t you understand why? Also, it’s perfect for the orange colours we’ll see this spring. Love it!

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30012013