eBay stuff

Hair Changes?

Jeg er virkelig kørt død i mit lange, ødelagte hår. Det er umuligt at holde pænt og kan næsten ikke overskue det længere. Derfor overvejer jeg at få klippet håret i en fin page, hvilket ville betyde at mit naturlige fald ville komme tilbage. Blev især overbevist efter jeg igår så denne flotte dames’ nye, kortere hår. Hvad synes I?

Am really fed up with my long and impossible hair. I can’t keep it nice and it’s just too much at the moment. So I’m really considering getting a long bob, which means that my natural curls would come back. Got really inspired yesterday after meeting up with this lovely lady and saw her new shorter haircut. What do you guys think?

16 kommentarer

 • Har også i en længere periode haft samme idé med en længere page frisure 🙂 Nu hvor det snart er 1 år siden et besøg hos frisøren, så er det vist ved at være tid. Men er også bange for, at jeg kommer til at savne længden.. Tror nu det ville være super flot til dig søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det er det der er problemet ikke, kommer man til at savne længden? Uhh, men det kunne også være fedt at gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaaak, søde, dejligt det kan inspirere lidt! Med lidt god vilje ligner jeg da Abbey Lee, haha! Ej, spøg til side!! 😉 Synes bestemt du skal gå for det, du kommer sikkert ligne Elin Kling med dit flotte fald! Misundelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hallo, man kan da næsten ikke se forskel? 🙂 Skulle nok farve det lysere for at få det til at ligne hendes. Men det ville da heller ikke være værst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ja ja!!! 🙂
  Jeg fik selv klippet page for 3-4 år siden og jeg var SÅ glad for den! Jeg havde den i lang tid og den blev kun kortere (sådan lige-under-ørerne-kort) 🙂 Mit fald var dog ikke så heldig i kombination med en page så jeg glattede det hver morgen! Men det var virkelig flot – Og det er fedt at have en frisure fremfor bare langt hår som ikke er en friure i sig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Godt at høre at I har været glade for jeres 🙂 Tror nu ikke jeg vil gå så kort som til øret, for ved at jeg vil ønske det var langt igen lige så snart det bliver kort, så det er med at holde det på en længde der kan blive lang indenfor en overskuelig fremtid igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne da godt være du skulle prøve det! Det er altid spændende at prøve noget nyt.
  Jeg gik selv til frisør for en uge siden og fik klippet en 15-20 cm. af mit lange, tykke hår! 🙂

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er nemlig vildt fedt at prøve noget nyt 🙂 Uh ja, det så jeg godt på insta, også ret vildt at gøre :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det lyder helt vildt fedt 🙂 Go for it 🙂 Dit lange hår er super flot og misundelsesværdigt, men hvis det er til mere bøvl for dig. Jeg prøver at få langt hår, men det går ikke så hurtigt med krøller, og derfor ville en page desværre heller ikke fungere for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det er jo det der er problemet, ved at jeg vil savne det lange hår med garanti ligeså snart det bliver kort 😮 Men altså, nogle gange skal man også bare springe ud i tingene ikk? 🙂 Og kender alt for godt det med at prøve at få langt hår, det går bare tit for langsomt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Tjek evt Ulrikke Lund – hun har haft nogle fede korte frisurer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Oh yes, I know. Der ligger mange af hendes frisure i min inspo mappe. Men hun skifter jo også frisure som vinden blæser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Haha true 🙂
   Frisure nr. 1 er også utrolig lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja den er jeg også helt tosset med! Især farven 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fine styles du har fundet!;-)
  Kan forstille mig at nr 3 og nr 8 ville klær dig:-) noget pjusket,messed-up effekt…det er cool,sexet og feminint samtidig:-) ikke fordi jeg ikke kan lide dine hår, syntes du har smukt langt hår…:-) Jeg har sørme fortrudt jeg har klippet min aaaalt for kort og har 3 farver i hår på een gang pt, men såden er det at være hårmodel og springe ud i noget man ikke ved hvad det bliver til hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød 🙂 forstår godt at man kan komme til at fortryde en for kort frisure. Men heldigvis! Vokser det jo altid ud igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay stuff