30012013
//Coat – Pull&Bear / Jumpsuit – Moss CPH / Trainers – Nike / Necklace – H&M //

Wauw der kom lige til at gå lidt tid imellem outfit billederne, men som jeg sagde i sidste uge, så har der bare været for koldt. Idag er det dog dejligt lunt, og jeg havde tilmed fri. Var klædt meget afslappet på, men tænkte at jeg alligevel ville vise jer det. Af en eller anden årsag føler jeg mig så kedeligt klædt for tiden (I tænker nok: leopard jakke og Nike Air Max 90, det er da ikke kedeligt), for jeg går nærmest kun i mørke farver. Synes slet ikke vejret indbyder til at gå i farver og eksperimentere. Hey forår, kom nu, du er længe ventet!

Har haft en dejlig dag med en lang brunch med B efterfulgt af en god træning. Nu skal jeg bare slappe af, læse blogs og ellers hygge mig resten af dagen.

Btw, så er I helt fantastiske til at kommentere for tiden, jeg kan knap følge med mht. at få jer alle svaret, haha, I er for seje!!

God, there’s a while between my outfit posts at the moment, but as I mentioned last week, the weather has simply been too cold! Today was nice though, and since I was off I was dressed very comfortable. Feel a bit boring dressed at the mo, am wearing so many dark colours. It’s as if the weather and time a year doesn’t really invite to coloured clothing and experiments with it. So please, Spring, where are you?

Had a lovely day with a long brunch with B followed by a good exercise. Gonna relax now and read some blogs.

Thank you for being so awesome at commenting on the blog at the mo, can barely keep up with the replies.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Haircut