Christmas Is All Around

New In

Hej søde piger, og drenge?

Jeg er velankommet til England. Desværre kom min kæreste til at tabe min Mac på gulvet to timer før vi skulle ud af døren 🙁 den gik i stykker, hvilket betyder at jeg pt. Lærer mig selv at blogge fra min iPad. Ellers må jeg bruge mine svigerforældre’s, hvilket sikkert også er fint 🙂

I får lige en lille smagsprøve på noget af det jeg har købt idag 🙂 i morgen skal vi i luksus outlet uden for Oxford. Jeg siger Mulberry, YSL, Alexander McQueen, 7 for all mankind, Celine, Jimmy Choo, jamen jeg kunne blive ved. Så det ser jeg utrolig meget frem til. Skal nok poste billeder 🙂

Husk at jeg updaterer ret så meget på Instagram herovre fra @sbyjosephine

Xoxo

6 kommentarer

  • Av for nogle lækre køb!!! Og det outlet lyder mere end fantastisk! 🙂
    Det med din MAC lyder dog knap så godt, øv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Josephine

      Det var ogsaa ret nice!! og mega surt med Mac’en ja 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det lyder jo alt for godt, er kun en SMULE misundelig herhjemme 🙂 Ellers nogle ret så fine køb!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Josephine

      Det var virkelig ogsaa god, desvaerre var der kun ting til min kaereste, men det var nok ogsaa heldigt nok for pungen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Fed blog og fede støvler. Lige dem jeg mangler.
    Vil du sende et link 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Josephine

      Tusind tak 🙂 De kan desværre ikke købes online

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Is All Around