05122012

Ebay Bouclet Jacket

Hej Piger!

Der var overraskende mange af jer der igår spurgte ind til et link på min eBay bouclet jakke, det kan jeg godt forstå, for den er lækker. Den er en tro kopi af min neon-gule bouclet jakke fra Zara, den fås sågar også i hvid og gul, men den koster kun i omegnen af 190 kr og kan købes lige her 🙂

Ville rigtig gerne tage smukke billeder til jer af lige præcis min jakke, men har for 2. gang på en uge glemt den på arbejde – flot! Så i må desværre nøjes med dårlige billeder fra eBay 🙂 Leveringstiden på denne er btw. rigtig lang, vi snakker hvertfald en måned. God dag allesammen 🙂

 

7 kommentarer

 • Kimse

  Hvad str har du købt jakken i ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan synes du den er i str? 😛

  http://www.alleelskerdebbie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Altså min gule fra zara er large, derfor købte jeg denne i samme størrelse, og synes det ligger virkelig tæt op ad, så du kan bare bestille den størrelse du normalt skal have 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  årh, den er så fin! Når jeg går derind skriver den “May not ship to Denmark “.. buhuu. Måske det bare er mig der er lidt begynder-dum på ebay? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg kan godt se de har skrevet det efterfølgende, hvilket er meget mærkeligt. Men man kan kontakte sælger, du kan jo spørge om de vil sende til dk, det gjorde de til mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • eeej vil så gerne eje den gule..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

05122012