The First Year

Christmas Is All Around

Julen nærmer sig med hastige skridt, er det ikke bare skønt? 🙂 Vi startede oppyntningen d. 1. december, da vi rejser til England på tirsdag og derfor gerne ville nyde julestemningen så meget som muligt. Elsker at tilføje en masse farver og glitter til julepynten. Hvordan kan I bedst lide jeres julepynt? Skal det være traditionel? Moderne? eller lidt på tværs? 🙂

Derudover elsker jeg at pakke gaver ind! Beder aldrig ekspedienterne i butikkerne gøre det, vil uden tvivl helst selv. I år har de alle fået det isblå tema tilføjet en masse sølv og glitter (eller i hvertfald de gaver jeg har pakket ind har fået det tema). Åh jeg elsker jul, har i gættet det? 🙂

Can’t get enough of christmas and decorating. We started early this year, cause we wanted to make the most of it before leaving for England. I love the fact that you can personalize your decoration, I especially love colours and glitter! Also I always prefer to do my christmas wrapping myself, this year it’s an icy coulour-theme with lots of silver and sparkles 🙂

 

6 kommentarer

 • sikke nogle skønne billeder!!! elsker også julen..helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih, hvor er det fint. Elsker, at du bare er gået all in på farver og glimmer. Jeg er selv lidt skizofren, hvad angår julepynten; nogle år skal det være det traditionelle rød-grønne julehejs, men i år er jeg mest til minimalisme og sølv og pastelfarver kombineret med lidt glitter. Det passer jo perfekt til den fine sequin-top, jeg har fået af dig. Tusind tak for den – den er SÅ fin og vil hænge på mig resten af december 🙂

  Rigtig god jul!
  Kh. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine indpakninger 🙂 Elsker også selv at pakke gaverne ind, nu hvor der er mulighed for personalisere dem en smule, så skal det jo også udnyttes 🙂 Ej hvor hyggeligt med en Englandstur, skal I så holde jul derovre i år?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej man kan heller ikke andet end at elske julen (efter min mening 😉 )
  Men skøn pyntning du har . Må indrømme min nok er mere en blanding mellem traditionelt og moderne. Men synes det er svært at holde sig inden for en jule stil – for hold op der er så mange fede stil arter inden for julepynt os 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja og hvorfor skulle man ogsaa goere det? 🙂 Saa laenge man kommer i julestemning, saa er det vel det vigtigste? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det altså bare hyggeligt ud 😀

  Jeg har lige nu min fjerde og sidste advents konkurrence kørende, hvor du har mulighed for at vinde en super lækker taske fra Aura i det blødeste kalveskind til en værdi af 1.000 kr. Lyder det ikke fristende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The First Year