Meet Brenda

I’m off…

Godaften til jer piger!

Jeg kan ellers godt sige at jeg har haft en travl eftermiddag/aften, for jeg tager til Italien i morgen tidlig. Kan simpelthen ikke vente til at komme derned og bare slappe af. Desværre ser vejret ikke perfekt ud, men mon ikke det er bedre end her? 🙂 Jeg har brugt flere timer på at forberede indlæg til jer, så der stadig sker noget på bloggen mens jeg er væk, da der ikke er noget internet dernede. Jeg har planlagt en serie af indlæg der hedder ‘Confessions of a Shopaholic’, dem kan I se frem til 😉

Jeg står op kl 4.30 i nat for at nå flyet til Amsterdam kl. 6, for derefter at flyve videre til Nice. Jeg vil løbende opdatere på Instagram, så skynd jer at følg mig derinde @sbyjosephine

Og så må I bare have det vildt dejligt til jeg er hjemme igen i næste uge 🙂

xoxo

Am off to Italy tomorrow. You can follow me there via Instagram @sbyjosephine

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meet Brenda