Confessions of a Shopaholic pt. 4

Confessions of a Shopaholic pt. 5

Vi er nu nået til vejs ende, og har gemt det bedste til sidst, nemlig årets designer tasker og accessories. Ved årets indgang satte jeg mig et mål, et mål der sagde at jeg i år skulle købe min første designertaske:

Mit mål blev indfriet, i den grad. Året bød ikke kun på en designer taske, men 5 af slagsen.

Mulberry Tillie: Denne taske blev min første i samlingen, og tror altid den vil have en særlig plads i mit hjerte. Jeg har brugt den utallige gange!

Mulberry Clutch: Denne var jeg så heldig at få af min dejlige kæreste. Den er perfekt til alle de små ting jeg normalt har i min store taske, så lille Mulberry bor inden i store Mulberry. Farven er lækker, på alle måder skriger den Josephine.

Chanel: Havde i evigheder holdt øje med den lille orange Chanel taske på Trendsales, og over sommeren fik jeg sparet op til den. Det er den første brugte designer taske jeg har købt, og bliver desværre nok også en af de sidste, da den kort tid efter gik i stykker. Dette betyder at jeg føler at jeg skal passe så meget mere på med den, hvilket er lidt ærgeligt. Men den er smuk!

Marc by Marc Jacobs net: Fik dette til en god pris og det er mit faste fitness net, kæmpe stort og kan holde til alt.

Alexander Wang: Som i ved er denne Brenda helt ny i samlingen. Endnu en taske jeg havde cravet i et stykke tid og indså at jeg måtte købe da det helt rette tilbud kom til mig 🙂

Masser af lækre tasker blev det til. Derudover fik jeg anskaffet mig to lækre accessories:

Det blev også i år til et par Chanel Aviators og et Marc by Marc Jacobs ur. Solbrillerne har fulgt mig i tykt og tyndt siden jeg fik dem, kan kun anbefale at købe designer solbriller. Man passer bare bedre på dem 🙂 Uret er skønt, og som med alt andet MBMJ, så kan det holde til lidt af hvert 🙂

Konklusion: I tænker nok efter disse 5 indlæg, at ‘hun er vanvittig’! Alle de ting. Og jeg kan godt forstå jer, for det er meget. Rigtig meget. SOm jeg skrev i første indlæg, så er denne lille serie af indlæg også terapi for mig selv. For jeg indrømmer blankt at jeg i den grad har brugt mange penge i år. Måske for mange på mode. Jeg har aldrig været en person der har sparet op, kun hvis jeg skulle på ferie. Har altid misundet min skønne lillesøster for at have et spare gen, det gen fik jeg bare ikke. Tilgengæld har jeg arbejdet og tjent mine egne penge siden jeg var 13 år gammel. Dette år har på ingen måder været en undtagelse, jeg har knoklet r…. ud af bukserne. Jeg er sågar meget meget tæt på at nå mit maks beløb på hvad jeg må tjene ved siden af SU. Men é´n ting har jeg lært gennem de sidste 3-4 år, jeg bruger ikke penge jeg ikke har! Dette overholder jeg måned efter måned, og det er en rar tanke. Men jeg må nok holde lidt mere igen næste år, hvis det er muligt 🙂

I bought 5 nice designer bags this year and a pair of sunnies and a watch. I admit it, I have spent too much money this year. But I’ve been working my ass off, so think it’s alright. But maybe I just hold a bit back next year 🙂

10 kommentarer

 • Respekt for at du har arbejdet hårdt for alle dine lækre sager! Jeg har heller ikke det der spare gen hehe 😉
  Er helt vild med din Mulberry Tillie 🙂

  xx Barbara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde Barbera! Den er virkelig også lækker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor købte du egentlig din første Mulberry taske henne? Den er virkelig flot og ville ønske jeg også snart havde råd til en designertaske engang i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg købte den på Mulberry’s oprindelige fabrik i Somerset i England. Kan godt forstå du gerne vil spare sammen til en, men jeg vil foreslå dig at besøge et factory outlet hvis du kommer til UK, de har nemlig langt større udvalg og bedre priser 🙂 Skal selv til Oxford på et d. 20/12 og måske også til Somerset igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du må jo være rig.. Grr jeg er mega misundelig!

  http://www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha langt fra kære Natalie 🙂 Jeg sparer måske bare andre steder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har været nogle ret fine indlæg. Jeg har ikke tænkt mig at følge efter, selvom det ville være en øjenåbner. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak 🙂 Kan godt forstå hvis folk ikke ‘tør’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En lille bøn fra en mand der ønsker at finde den rigtige taske (som selvfølgelig kun eksisterer i Utopia) til sin smukke ikkke krævende kone. Jeg har tjekket hjemmesider, diskuteret med et par stylist veninder og været forbi Jacobs, Mcqueen, Mulberry og Yvonne Kone. Flere har henvist til din blog.. Jeg leder efter en sort shoulderbag og sender en lille bøn din vej og håber på et godt råd. Jeg takker for din tid og ønsker god blogger jul med de helt rigtige pakker under dit træ.
  God dag . Sebastian S. Ross

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Sebastian. Sikken dejlig kommentar, skønt du vil opfylde din kones juleønske 🙂 hvilke prisklasse tænker du cirka? For laver gerne et indlæg om smukke sorte tasker samt hvor de kan købes, online måske 🙂 og så kunne jeg da godt tænke mig at vide hvilke stylister som mon har henvisttil min blog?? 😉 lidt sejt! God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Confessions of a Shopaholic pt. 4