Confessions of a Shopaholic pt. 3

Confessions of a Shopaholic pt. 4

Vi er nu nået til anden halvdel af årets tendenser. Som modeblogger er det virkelig let at hoppe med på nye tendenser, for man bliver introduceret for dem alle steder i blogverdenen. Det der er så godt ved tendenser er at det er forholdsvis let hurtigt at komme med på en tendens, for man kan let anskaffe sig fede items i high street kæderne. Dette gør jeg i den grad brug af. Nogle gange synes jeg dog det er lækkert at kombinere det med lækre designer varer, hvis altså det er en tendens jeg er særlig glad for og ved vil holde længe. En jeg virkelig tog til mig i år var sweaters:

Jeg elsker sweaters, og synes de kan styles med alt! Det blev kun til 3 af slagsen (okay 4, men har solgt den ene igen). Ikke desto mindre er det 3 jeg igen og igen hopper i, da de kan styles på så mange måder. Var I med på denne tendens? 🙂

En anden tendens jeg synes var super lækker var Statement bukser:

Mønstrede bukser i alle afskygninger og farver var virkelig et hit hos mig. Her tror jeg H&M tog førstepladsen for bedste sted at få fat i dem. Synes ligesom sweateren at disse kan styles på så mange fede måder, både med trainers og stilletter, t-shirt, skjorter, sweaters eller en feminin bouclet jakke.

Sidste tendens for i år bliver Statement smykket:

Denne kategori indeholder knap så mange items, ikke desto mindre er det alle smykker jeg har brugt meget/kommer til at bruge meget. Endnu en gang er H&M en sikker vinder, tæt fulgt af eBay. Statement smykket er genialt til at pifte et halv kedeligt outfit lidt op. Går ud fra I også alle er hoppet med på denne bølge? 🙂

I morgen kan I glæde jer, for der kommer årets designer tasker og accessories 🙂

Yet another victim for fashion, this time sweaters, statement trousers and statement jewelry.

6 kommentarer

 • Er i allerhøjeste grad selv med på den med statement halskæderne – jeg elsker dem! De kan pifte ethvert outfit op, vil give dig helt ret 😉 bukserne havde jeg også en tendens med i en periode, men synes hurtigt at det stoppede igen. Må indrømme at jeg faktisk aldrig rigtig har brugt sådan nogle rigtige sweaters (ejer faktisk ikke en eneste..), har holdt mig til de strikkede, men hvor ser de egentligt lækre ud – et rimelig godt julegave ønske!

  http://alleelskerdebbie.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det lyder som om vi har det på samme måde med tendenserne 🙂 Kan virkelig anbefale en sweater, det er den letteste måde at style et fedt outfit på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker samling!!
  Hvordan har din sweat fra Mango holdet? Bliver pailleterne på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak 🙂 Den holder perfekt, bruger den så meget og ikke en eneste er faldet af. Vasker den dog i sådan en bh-pose når den er i maskinen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes de er ret geniale dine indlæg omkring dine års køb,
  det sætter virkelig tankerne i gang hos en selv om hvad det egentlig selv er man har købt igennem året, og hvilke tendenser man selv er hoppet i med begge fødder.
  Må sige det er en vild fed garderobe du har fået skabt dig ! 😉

  – Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak J, jeg er glad for at kunne inspirere lidt. Tror tit man glemmer hvor meget man egentlig har fået anskaffet sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Confessions of a Shopaholic pt. 3