Confessions of a Shopaholic pt. 1

Confessions of a Shopaholic pt. 2

Hej med jer!

Idag er det som lovet tid til en opsumering på årets tendenser og hvor jeg faldt i. Jeg har valgt at dele dette emne op i to, så det ikke bliver for meget på en gang. Første tendens jeg må fremhæve har i den grad været min yndlings, nemlig Leopard:

Det skal ikke være nogen hemmelighed at mit 2012 har været præget af leopard print. Synes det går så fint til alt og det er utroligt let at style. Samtlige items har været brugt adskillige gange, hvilket selvfølgelig er fedt! Hvad synes I om tendensen? 🙂

Næste tendens jeg faldt for var neon:

Som I nok også har bemærket over sommeren, tog jeg den farverige tendens neon til mig. Elsker farve og elskede at man godt måtte stråle om kap med solen i en neon gul bouclet jakke. Jeg fik fat i nogle virkelig lækre sager, dog frygter jeg lidt at de måske ikke kommer så meget i brug til næste år. Hvad tror I? Tror i det bliver et hit igen til foråret? 🙂

Hermed to tendenser jeg tog til mig. Frotryder på ingen måder galskaben, for har haft det sjovt med det 🙂

Næste indlæg bliver favorit køb 🙂 

Two of my favorite style topics this year: leopard print and neon colours!

4 kommentarer

 • Jeg arbejder i modebranchen, og de bliver inn igen til foråret/sommeren (neon) 🙂 så bare rolig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, leopard er nu flot og det passer ind så mange steder…også selvom kæresten ikke er helt enig herhjemme 🙂
  Tror skam også at neon-trenden vender tilbage næste år – det ser jo godt ud til solbrun hud & en drink i hånden ikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha min kæreste hader også leopard 😀 Og jeg anskaffer mig bare mere og mere ! Tror og håber også på neon, det er for lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Confessions of a Shopaholic pt. 1